fbpx

Tervetuloa AuroraCottagen blogiin! Päätimme aloittaa blogin kirjoittamisen, sillä haluamme jakaa kokemuksiamme Lapista, sen uskomattomasta luonnosta sekä kaikesta mitä se tarjoaa lomailijalle eri vuodenaikoina. Tulemme myös blogissa jakamaan omia vinkkejämme Lapin lomailuun. Blogin aihepiirit tulevat vaihtelemaan laidasta laitaan. Jos jokin aihe kiinnostaa erityisesti, niin heittäkäähän ideaa tulemaan. ?

Koska menemme koko-ajan kohti kevättä ja kaamos alkaa olemaan selätetty, niin aloitetaan ensimmäinen aihe kertomalla mitä sydäntalvi ja Ylläksen kevät meille tarjoaa erityisesti tänä vuonna. Olethan käynyt jo SnowVillagessa? Upean näköinen lumilinnakompleksi tarjoaa Game of Thrones -teemalla taidokkaasti tehdyn kokonaisuuden. Maailmantähtiä vilisevä lumilinna sijaitsee aivan Ylläksen vieressä. Suosittelen!

Tiesithän, että Ylläksellä ja sen lähialueilla sammutetaan katuvalot joka ilta klo 22.00 – 06.00? Aika on nimeltään Ylläs Twilight. Tarkoituksena on edesauttaa Lapin revontulien katselua, mikä onnistuu tietenkin parhaiten pilkkopimeässä. Twilight-aika kestää 6.10.2017-23.2.2018 välisen ajan. Parasta revontulien katseluaikaa ovat tunnit keskiyön molemmin puolin. Kevättalvella ja alkusyksyllä näkee tilastollisesti eniten revontulia. Keväällä on myös vähäpilvistä, joten olosuhteet revontulibongaukseen ovat hyvät.

Kevät on vilkasta aikaa myös Ylläksen ravintoloissa, joissa vilisee paljon Suomen eturivin artisteja mm. Eveliina, JVG, Jenni Vartiainen, Suvi Teräsniska ja paljon muita! Tarkista täältä koko kattaus.

Kevät Ylläksellä tarjoaa monenmoista elämystä matkailijalle. Moni luulee, että huhtikuun alussa ei enää lunta löydy, mutta monesti silloin onkin paras aika ulkoiluun, kun aurinkokin jo pilkahtelee ja lämmittää mukavasti. Kevään ehkä parhailla viikoilla 16 ja 17 tilaa löytyy vielä monesta mökistä. Myös maaliskuun lomaviikoille löytyy vapaata majoitusta esim. Ylläsjärven puolella olevassa 197m² uutukaisessamme Tupulissa. Tupuli on uusin loma-asuntomme ja on oiva valinta etenkin laskettelijoille ja lautailijoille rinteen vieressä olevan sijaintinsa puolesta.

Ihanaa kevään odotusta! Kohti valoa mennään ?