Vuokrausehdot

Varausta, perutuuksia ja vahinkoja koskevat ehdot

 

 

AuroraCottage noudattaa majoituspalvelusten tilaamisessa, varaamisessa ja tilattujen palvelujen peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen.

VARAAMINEN JA MAKSU

Maksettuaan ennakkovarausmaksun (30 % majoitushinnasta eräpäivään mennessä) varaus on virallisesti vahvistettu sekä saatte kulkuohjeet majoituskohteeseen ja avainyhteystiedot. Vuokranantajalla on oikeus perua varaus, mikäli suoritusta ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin kuusi viikkoa ennen oleskelun alkamista, ei ennakkomaksua peritä erikseen. Loppusuoritus on maksettava 6 viikkoa ennen vuokra-ajan alkua. Jos loppusuoritusta ei makseta eräpäivään mennessä on vuokranantajalla oikeus perua varaus.

PERUUTUKSET

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti (esim. sähköpostitse) vuokranantajalle. Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa: 1. vähintään 6 viikkoa ennen oleskelun alkamista, palautetaan ennakkomaksusta 50%. 2. vähintään 4 viikkoa (kun loppusuoritus on jo maksettu) ennen oleskelun alkamista veloitetaan vuokrasta 50%. 3. alle 4 viikkoa ennen oleskelun alkamista veloitetaan koko vuokra. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut vuokranantajalle. Asiakkaalla on oikeus saada vuokranantajalle maksamansa summa takaisin, vähennettynä 50 % ennakkomaksusta (vähintään kuitenkin 50€), mikäli peruutus johtuu syystä, että asiakas itse tai hänen kanssaan samassa yhteistaloudessa elävä henkilö vakavasti sairastuu, joutuu vakavaan onnettomuuteen tai kuolee. Edellä tarkoitettu tapahtuma on osoitettava luotettavalla tavalla (esim.lääkärintodistus). Mikäli peruutus tapahtuu oleskelun aikana, ei asiakkaan maksamaa vuokrasummaa korvata.

VUOKRANANTAJAN OIKEUS PERUA VARAUS

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majoure, voi vuokranantaja perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan on vuokranantajalla oikeus perua varaus.

AVAINTEN LUOVUTUS

Avaimen saa vuokranantajan ja vuokralaisen keskinäisen sopimuksen mukaan, avainpalvelusta. Jos asiakas kadottaa avaimen, on hän velvollinen maksamaan uuden lukkojen sarjoituksen kustannukset. Jos avaimenantaja joutuu kesken loman tulemaan avaamaan lomakohteen ovet, on vuokraaja velvollinen maksamaan tästä.

OLESKELU LOMAKOHTEESSA

Levin ja Ylläksen lomakohteet ovat asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16:00 lähtöpäivään klo 10:00. Viikonloppuvuokraus kestää perjantaista klo 16:00 sunnuntaihin klo 18:00 (sesongin ulkopuolella). Tupakointi on ehdottomasti kielletty kaikissa AuroraCottagen mökeissä! Lemmikkieläinten pito on mökki kohtaista (katso mökin kuvauksesta). Lemmikieläimen tulosta on kuitenkin sovittava etukäteen. Tupakoinnista AuroraCottagen kaikissa mökeissä tai lemmikkieläimen pidosta niissä kielletyissä kohteissa peritään 1000 € siivouskulu jälkikäteen.

VAHINGOT

Asiakas on velvollinen korvaamaan majoituskohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan AuroraCottagelle. Majoituskohde ja sen irtaimisto tarkistetaan aina vuokrauksen jälkeen.

Lapin ihmeet odottavat

Ota aikaa itsellesi ja varaa loma-asunto Lapista Suomen mahtavimpien luontokohteiden ääreltä.

Paremmat mökit. Parempi varaus. Elämäsi loma.

Paremmat mökit.
Parempi palvelu.
Elämäsi loma.

YHTEYSTIEDOT

[email protected]

+358 45 787 416 02

Y-tunnus: 2751941-9