fbpx

Vuokrausehdot

Varausta, perutuuksia ja vahinkoja koskevat ehdot

AuroraCottage noudattaa majoituspalveluiden tilaamisessa, varaamisessa ja tilattujen palvelujen peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Palvelun myyjänä toimii majoituskohteen omistaja ja lomakohteen vuokrauspalvelun välittää AuroraCottage Oy.

VARAAMINEN JA MAKSU

Varaus on virallisesti vahvistettu, kun majoitushinnasta on maksettu 100 % tai ennakkovarausmaksu 30 %. Koko vuokrahinta tulee suorittaa kerralla, jos vuokrauksen alkuun on alle 3 kuukautta. Jos vuokrauksen alkuun on yli 3 kuukautta, tulee varauksesta maksaa 30 % varausmaksu ja loppuerä noin kuusi viikkoa ennen vuokrauksen alkua. Loppuerästä lähetetään erillinen sähköposti, jossa on linkki maksuun. Mikäli loppuerää ei makseta eräpäivään mennessä on vuokranantajalla oikeus perua varaus.

Asiakas voi tehdä varauksen joko online-palvelussa tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse tai puhelimitse. Online-palvelussa varaus tulee tehdä vähintään 3 vrk ennen haluttua vuokrausajankohtaa. Jos mökki halutaan vuokrata lyhyellä varoitusajalla, suosittelemme yhteydenottoa sähköpostitse tai puhelimitse.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

PERUUTUKSET

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti (esim. sähköpostitse) vuokranantajalle. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut vuokranantajalle. Peruutuskulut vaihtelevat peruutuksenteon ajankohdan mukaan.

  • Jos vuokran alkuun on yli 6 viikkoa: peruutuskulut ovat 5 % koko vuokrasta. Kuitenkin minimissään 50 €.
  • Jos vuokran alkuun on 4-6 viikkoa: peruutuskulut ovat 50 % täydestä vuokrasta
  • Jos vuokran alkuun on alle 4 viikkoa: peruutuskulut ovat 100 % vuokrasta

Asiakkaalla on oikeus saada vuokranantajalle maksamansa summa takaisin vähennettynä 50 % (vähintään kuitenkin 50 €), mikäli peruutus johtuu syystä, että asiakas itse tai hänen kanssaan samassa yhteistaloudessa elävä henkilö vakavasti sairastuu, joutuu vakavaan onnettomuuteen tai kuolee. Edellä tarkoitettu tapahtuma on osoitettava luotettavalla tavalla (esim.lääkärintodistus). Mikäli peruutus tapahtuu oleskelun aikana, ei asiakkaan maksamaa vuokrasummaa korvata. Sairaustapauksien varalta on suositeltavaa ottaa matkavakuutus.

VUOKRANANTAJAN OIKEUS PERUA VARAUS

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, ns. force majoure, voi vuokranantaja perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Vuokranantajalla on oikeus perua varaus myös tilanteessa, jossa varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan.

VIRHEELLINEN HINTATIETO

Virheellinen hintatieto ei sido AuroraCottage Oy:tä, jos hinta on selvästi virheellinen. Tällainen tilanne on esimerkiksi silloin, jos ero ilmoitetun hinnan ja todellisen hinnan välillä on huomattavan suuri tai väärää hintaa voidaan pitää poikkeuksellisen alhaisena yleiseen hintatasoon verrattuna.

AVAIMET

Ajo-ohjeet majoituskohteeseen sekä tiedot kohteen avaimista toimitetaan varauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Jos asiakas kadottaa avaimen, on hän velvollinen maksamaan uusien lukkojen sarjoituksen kustannukset. Jos avainpalvelu joutuu kesken loman tulemaan avaamaan lomakohteen ovet, on asiakas velvollinen maksamaan avainpalvelun hinnaston mukaisen hinnan.

TULO JA LÄHTÖ

Tarkat tulo- ja lähtöajat selviävät mökin kuvaustekstistä sekä varauksen sähköpostivahvistuksesta.

OLESKELU LOMAKOHTEESSA

Loppusiivous
Lomakohteen vuokrahintaan sisältyvään loppusiivoukseen ei sisälly astioiden tiskaus ja paikalleen laitto eikä roskien vienti. Elintarvikkeet tulee viedä pois tai heitettävä jätepisteeseen. Lisäksi asiakkaan on vietävä tyhjät pullot ja tölkit pois ja laitettava huonekalut paikoilleen. Jos mökkiin tarvitaan asiakkaan lähdön jälkeen lisäsiivousta normaalin siivouksen lisäksi, voidaan asiakkaalta periä tästä lisämaksu.

Tupakointi
Tupakointi on kielletty kaikissa AuroraCottagen mökeissä. Tupakoinnista peritään 500 € siivouskulu.

Lemmikit
Lemmikkieläinten tuominen on sallittu vain mökeissä, joissa niin erikseen mainitaan (katso mökin kuvaus). Lemmikin mukanaolosta tulee ilmoittaa varausta tehtäessä. Lemmikkimaksu on 50 €/oleskelu. Useammasta kuin yhdestä lemmikistä veloitetaan 100 €/oleskelu. Mikäli lemmikistä ei ole ilmoitettu etukäteen, perii AuroraCottage lemmikkimaksun jälkikäteen kolminkertaisena. Varaaja on velvollinen korjaamaan lemmikkinsä jätökset pihaympäristöstä.

Sähköautojen lataus
Sähkö- tai hybridiauton lataaminen on sallittua vain niissä kohteissa, joissa se on mainittu kohteen kuvauksessa tai varustelussa. Lataamisesta voidaan periä lisämaksu, joka tulee maksaa mökin varaamisen yhteydessä kohdassa ”lisäpalvelut”. Lataaminen on sallittu vain mökin vuokralaisille. Pistorasiasta lataukseen saattaa liittyä rajoituksia, joista on kerrottu mökin kuvauksessa.

Teltat, paljut ja asuntovaunut
Teltan, paljun tai asuntovaunun tuominen mökkitontille on kielletty ilman kohteen omistajan lupaa.

VAHINGOT

Majoituskohde ja sen irtaimisto tarkistetaan aina vuokrauksen jälkeen. Asiakas on velvollinen korvaamaan majoituskohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan lomakohteen omistajalle.

Lapin ihmeet odottavat

Ota aikaa itsellesi ja varaa mökki Ylläkseltä Suomen mahtavimpien luontokohteiden ääreltä.

AuroraCottage Oy

VARAUSTIEDUSTELUT

info@auroracottage.com

045 787 416 02

ma-pe 9-17, la 10-13

PÄIVYSTYS

Huoltoon tai siivoukseen liittyvät asiat hoitaa ensisijaisesti kohteen huolto- tai siivousyritys, joiden yhteystiedot löydät mökkikansiosta. Mikäli ongelma ei ratkea sitä kautta, saat meidät kiinni sähköpostilla info@auroracottage.com tai numerosta 045 787 416 02.