fbpx

MEIDÄN TARINA

Tarjoamme huoletonta lomailua laadukkaissa mökeissä Ylläksen ykköspaikoilla.

Ylellisistä huviloista kotoisan kelomökin syleilyyn – AuroraCottagella voit olla varma, että loman onnistuminen ei jää ainakaan majoituksesta kiinni. Tunnelmalliset ja kotoisat vuokramökkimme luovat ympäristön, jossa rentoutuminen ja lomailu on tehty helpoksi. Ulkoilu, lepo ja siinä sivussa mielen rauhoittuminen tapahtuu kuin itsestään kun ympäristö luo sille suotuisat puitteet.

Ylläs on lomakohteena ylivoimainen ja se tarjoaa elämyksiä ympäri vuoden. 7 tunturia, Suomen suurin hiihtokeskus, Suomen laajin latuverkosto sekä vuoden 2020 Pohjoismaiden paras ulkoilukohde. Lomalla tärkeintä on päästä irtautumaan arjesta ja keskittyä nauttimaan ympäristön tarjoamista elämyksistä. Haluamme, että jokainen kokisi ainakin kerran elämässään Lapin uskomattoman kauniin luonnon. Omassa toiminnassamme haluamme varmistaa, että alue säilyy puhtaana myös jälkipolvillemme. Lue lisää miten vastuullisuus näkyy toiminnassamme. 

Mukavampi majoitus. Parempi palvelu. elämäsi loma.

Mistä kaikki sai alkunsa?

AuroraCottagen takana ovat sisarukset Jonne ja Helena. Lappi ja etenkin Ylläs on ollut tärkeä tukikohta perheellemme jo sukupolvien ajan. Vaikka juuremme ovat Etelä-Suomessa on veri vetänyt aina uudestaan pohjoiseen. Vietettyään useamman vuoden Kolarissa, sai Jonne idean oman lomamökkien vuokravälityssivuston perustamisesta. Vuonna 2017 AuroraCottage näki päivänvalon. Mökkivalikoimamme on sittemmin karttunut ja konseptimme kirkastunut matkan varrella. Välityksessä olevat mökkimme ovat Ylläksen parhaimmistoa niin sijainniltaan kuin mukavuuksiltaan. Tavoitteenamme on tarjota huoletonta lomailua tasokkaissa mökeissä niin, että loman jälkeen sekä mökin omistaja että asiakas ovat tyytyväisiä. Tässä olemme onnistuneetkin hyvin ja asiakkaamme palaavat vuodesta toiseen.

JONNE

Olen saanut verenperintönä intohimon myymiseen ja yrittäjyyteen. Sille tielle olenkin päätynyt. Elämäni aikana olen myynyt kaikenlaista joulukuusista koruihin ja ikkunoista oviin. Olen parantumaton ideanikkari, uusia ideoita syntyy lähes päivittäin. Rakastan olla ihmisten kanssa vuorovaikutuksessa ja päiväni meneekin monesti puhelimessa niin asiakkaiden kuin mökin omistajien kanssa. Kiireisen elämän tukipilarina vaimo ja kolme lasta pitävät huolen, että tylsiä hetkiä ei synny. Arkeni vastapainoksi vietän aikaa kalastellen, hiihtäen sekä sählyä ja tennistä pelaillen. Mökkeily on elämässäni ollut aina keskiössä. Lapsuuteni kesät kuluivat mökillä, ja samat perinteet ovat jatkuneet aikuisiälläkin.

 

auroracottage meistä
”Lapissa kaikki kukkii nopeasti. Maa, ruoho, ohra, vaivaiskoivutkin. Tuon usein tuntenut oon raskahasti. Kun katson kansan tämän vaiheisiin.”
Eino Leino

HELENA

Olen toiminut yrityksen perustamisesta asti taustapiruna ja Jonnen sparrauskaverina. Vuonna 2021 tein päätöksen heittäytyä mukaan kokopäiväisesti ja tästä päätöksestä kiitän itseäni. Oma osaamiseni ja Jonnen vahvuudet muodostavat täydellisen yhdistelmän yrityksen pyörittämiseen ja kehittämiseen. Taustani on vahvasti markkinoinnin ja digikehityksen asiantuntijatehtävissä ja tässä työssä pääsenkin yhdistämään näitä vahvuuksiani. Rakastan luonnossa liikkumista niin retkeilyn kuin puutarhanhoidon parissa. Vapaa-aikani kuluu kahden pienen pojan äitinä melko vauhdikkaasti. Tasapainoa sille tuovat rakkaat harrastukset jooga, hiihto ja lukeminen – ja tietysti mökkeily.

Omistatko mökin ja olet kiinnostunut vuokraamaan mökkiäsi kauttamme?

 

Lue lisää kumppanisivultamme tai ota yhteyttä info@auroracottage.com tai 045 787 416 02, niin kerromme yksityiskohtaisemmin palvelustamme.

YHTEISTYÖSSÄ

ylläs logo

AuroraCottage Oy

VARAUSTIEDUSTELUT

info@auroracottage.com

045 787 416 02

ma-pe 9-17, la 10-13

PÄIVYSTYS

Huoltoon tai siivoukseen liittyvät asiat hoitaa ensisijaisesti kohteen huolto- tai siivousyritys, joiden yhteystiedot löydät mökkikansiosta. Mikäli ongelma ei ratkea sitä kautta, saat meidät kiinni sähköpostilla info@auroracottage.com tai numerosta 045 787 416 02.