fbpx

Tietosuojaseloste

Lokakuu 2022

Tämä tietosuojailmoitus antaa yleiskuvan henkilötietojesi käsittelystä AuroraCottage-sivustolla www.auroracottage.com (jäljempänä “me” tai “AuroraCottage”). Käsittelemme asiakkaidemme henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen (679/2016)  ja Suomen kansallisen tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Henkilötietojen käsittelyn peruste – mihin ja miksi käytämme tietojasi

Keräämme sinusta tietoja, jotka on välttämätöntä vuokrasopimuksen tekemiselle, yhteydenpidolle sekä toiminnan kehittämiselle. Henkilötietojen käsittelyn perusteena on:

  • palvelujen tarjoaminen asiakkaille, ts. vuokrasopimuksen tekeminen
  • varauksen käsittely
  • varausten maksaminen, maksujen valvonta ja perintä
  • asiakaspalvelun tarjoaminen
  • petoksien, huijauksien ja muun vahingollisen toiminnan ehkäisy
  • asiakaspalveluviestien lähettäminen mm. varauksen vaiheista, maksuista ja muista olennaisista mökin käyttöön liittyvistä tiedoista
  • markkinointiviestien lähettäminen esim. uutiskirje, palautekysely
  • markkinatutkimusten ja analyysien tekeminen, jotta voimme kehittää ja räätälöidä palveluitamme
  • liiketoiminnan kehittäminen ja siihen liittyvä palvelun kehittäminen

Keräämämme tiedot

Henkilörekisteriin merkittäviä tietoja saadaan pääosin varausten yhteydessä itse antamistasi tiedoista sekä automaattisesti generoiduista tiedoista varausprosessin aikana. Sinusta kerätään ja tallennetaan seuraavat tiedot varauksen teon yhteydessä:

  • Asiakastiedot, kuten etu- ja sukunimi, katuosoite, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, kieli
  • Asiakassuhteeseen liittyvät tiedot, kuten varausta koskevat tiedot, maksutiedot, laskutustiedot, markkinointiluvat ja –kiellot;
  • Asiakasyhteydenotot ja niihin liittyvä kirjeenvaihto
  • Automaattisesti kerätyt tiedot verkkosivun käytön yhteydessä, kuten laitetyyppi, selain

Evästeet

Eväste on yleisesti käytetty pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa tietokoneellesi tai muulle päätelaitteellesi, kun vierailet verkkosivulla. Kun vierailet sivustolla uudestaan, lähettää selain tiedon vierailustasi takaisin verkkosivulle. Käytämme auroracottage.com -sivustolla

  • teknisiä ja toiminnallisia evästeitä, jotka mahdollistavat verkkosivuston perustoiminnot
  • kieliasetuksiin liittyviä evästeitä
  • analyyttisia evästeitä, kuten Google Analyticsiä käyttäjäkokemuksen analysoimiseksi, esimerkiksi kävijämäärien mittaukseen. Emme käytä analytiikkatietoja käyttäjän yksilöimiseen, mutta tiedostamme, että osana muuta dataa se voi olla mahdollista liittää yksittäiseen henkilöön.

Voit estää evästeiden toiminnan selaimesi asetuksista. Otathan huomioon, että monet nettisivut eivät toimi optimaalisesti, eikä osa sisällöstä näy oikein, mikäli estät evästeiden käytön.

Henkilötietojen luovuttaminen

Käsittelemme henkilötietojasi huolella ja luottamuksellisesti, ja välitämme niitä kolmansille osapuolille vain alla kuvatulla tavalla. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

  • Jaamme varaukseen liittyviä tietoja vain kyseenomaiseen kohteeseen liittyville kumppaneillemme, kuten mökin omistajille, mökin huoltajille, avainpalveluille ja siivoojille.
  • Tietoja jaetaan myös niille kolmansille osapuolille, jotka mahdollistavat teknisen alustan tarjoamisen, ylläpidon ja teknisen tuen.
  • Tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille lakiin perustuvan vaatimuksen perusteella.

Rekisterin suojaus

Käytämme turvatoimia, joilla suojaamme tietojasi. Rekisterissä olevia tietoja suojataan asianmukaisin teknisin ratkaisuin. Päivitämme ja kehitämme alustaamme jatkuvasti turvallisen asioinnin ja asiakkaan tietojen turvaamiseksi takaamiseksi. Henkilötietorekisteriin on käyttöoikeus vain niillä AuroraCottagen työntekijöillä, jotka tarvitsevat tietoja työtehtäviensä suorittamiseen. Rekisteriin pääsee vain henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Tietojen säilytysaika

Käsittelemme ja tallennamme henkilötietoja niin kauan kuin ne ovat välttämättömiä sopimusvelvoitteiden ja lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi. Säilytämme tietojasi vain tässä käytännössä määritettyihin tarkoituksiin, jotka edellyttävät tietojen säilyttämistä. Tiedot poistetaan turvallisesti, jos asiakas pyytää henkilötietojensa poistoa järjestelmästä.

Oikeutesi

Asiakkaana voit vaatia seuraavia oikeuksia yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti:

  • Oikeus saada pääsy henkilötietoihin
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen
  • Oikeus tietojen poistamiseen
  • Oikeus tietojen käsittelyn rajoittamiseen
  • Oikeus tietojen siirtämiseen järjestelmästä toiseen
  • Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Voit olla yhteydessä meihin info@auroracottage.com  jos haluat käyttää yllä olevia oikeuksiasi henkilötietoihin liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä

Sovellettavan tietosuojalain mukainen rekisterinpitäjä on AuroraCottage Oy. Rekisterinpitäjään voit ottaa yhteyttä lisäkysymyksissä tai mahdollisia puutteita havaitessasi.

AuroraCottage Oy / AuroraCottage
Y-tunnus: 2939328-2
Vahtikuja 1 A, 33880 Lempäälä
+3584578741602
info@auroracottage.com

AuroraCottage Oy

VARAUSTIEDUSTELUT

info@auroracottage.com

045 787 416 02

ma-pe 9-17, la 10-13

PÄIVYSTYS

Huoltoon tai siivoukseen liittyvät asiat hoitaa ensisijaisesti kohteen huolto- tai siivousyritys, joiden yhteystiedot löydät mökkikansiosta. Mikäli ongelma ei ratkea sitä kautta, saat meidät kiinni sähköpostilla info@auroracottage.com tai numerosta 045 787 416 02.