Vuokraa mökkisi

Laitetaan yhdessä varauskalenterit täyteen!

Mietitkö oman mökin vuokrausta Ylläksellä?

Haluaisitko vuokrata mökkiäsi tuottoisasti luotettavan välittäjän kautta? Haluaisitko olla mukana Lapin matkailun kasvun buumissa? Etsimme jatkuvasti välitykseemme mökkejä Ylläkseltä. Olemme suomalainen perheyritys, ja kokemusta mökkien vuokranvälityksestä on kertynyt jo 20 vuotta. Pitkien perinteiden ja menestyneen toiminnan ansiosta avasimme oman mökinvuokraussivuston vuonna 2017.

Vuokrausasteet ovat olleet nousussa pitkään, mikä on tarkoittanut mökin omistajille suurempaa tuottoa. Asiakaskunta on laajentunut ja kiinnostus Lappia kohtaan selvästi kasvanut viime vuosina. Ennusteet Lapin matkailun tulevaisuudesta ovat vähintäänkin lupaavia; vuoteen 2026  mennessä kokonaismarkkina kasvaisi nykyisestä miljardista eurosta 3,6 miljardiin euroon, yöpymisien määrä 2,9 miljoonasta jopa 10 miljoonaan. Kysyntää siis tulee olemaan, kysymys kuuluukin, pystymmekö vastaamaan siihen?

Mökin omistajana sinä olet tärkein yhteistyökumppanimme. Meille on tärkeää, että vuokrauksen lopussa niin asiakas kuin mökin omistajakin on tyytyväinen. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, mikä antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä muihin tärkeisiin asioihin. Hoidamme puolestasi mm. käytännön järjestelyt, asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin. Toimintamme jatkuvan kehittämisen sekä Ylläksen alueen kasvavan kysynnän vuoksi etsimme lisää uusia vuokrauskohteita. Nyt, jos koskaan on oikea aika laittaa mökkisi tuottamaan!

10 hyvää syytä valita AuroraCottage

1. Pitkä kokemus loma-asuntojen vuokraamisesta – jo 20 vuotta menestyksekästä vuokraustoimintaa.

2. Luotettavana kumppaninanne toimii suomalainen perheyritys.

3. Välityspalveluumme liittyminen on täysin ilmaista ja välityshinnasto on edullinen. Kaikki välityksestä tulevat kulut ovat vähennyskelpoisia, miksi itse edes vuokraisit?

4. Lomahuoneiston näkyvyys AuroraCottagessa – uusi, nykyaikainen, responsiivinen verkkosivusto. Lisäksi lisänäkyvyys muilla vuokraussivustoilla, niin Suomessa kuin ulkomaillakin varmistaa laajemman asiakaskunnan tavoittamisen.

5. Tämän päivän metodit markkinoinnissa – nettisivut, sosiaalinen media, Google, arvostelut, laadukkaat valokuvat mökeistä.

6. Kielitaitoinen ja asiantunteva asiakaspalvelu – valmius kansainvälisten asiakkaiden kokonaisvaltaiseen palveluun.

7. Helppous ja vaivattomuus – me huolehdimme vuokrauksen alusta loppuun, mm. maksuliikenteen hoito, tilitykset ja valvonta, siivous- ja avainpalvelun koordinointi sekä asiakaspalvelu.

8. Markkinointi Keski-Eurooppaan – kausi pidemmäksi.

9.  Annamme asiantuntemuksemme järkevän hintatason määrittämiseen. Voit itse valita milloin vuokraat kohdetta ja saat omat käyttäjätunnukset varausjärjestelmäämme, joista voit helposti varata esim. omat lomaviikkosi.

10. Palvelulupauksena sitoudumme tekemään mökistänne/mökeistänne tuottoisan.

Jos oman mökin vuokraus mietityttää, niin otathan meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää!

Ylläksen alueen yrittäjä!

Voisimmeko tehdä yhdessä Lapin matkailusta ja asiakkaiden kokemuksista vieläkin parempaa? Jos kiinnostuit, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Oletko valmis laittamaan mökkisi tuottamaan?

Jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, soita tai laita sähköpostia!

+358 45 787 416 02
info@auroracottage.com

Yhteystiedot

info@auroracottage.com
+358 45 787 416 02

Hoidamme asiat avoimesti
ja lakisääteiset velvoitteet
ovat ajan tasalla.

Ota yhteyttä

info@auroracottage.com
+358 45 787 416 02
AuroraCottage Oy
Y-tunnus: 2939328-2

Checkout - Oma maksutapa kaikille