Vuokraa mökkisi

Laitetaan yhdessä varauskalenterit täyteen!

 

 

Mökin omistaja, nyt varauskalenteri täyteen!

Kiinnostaako mökinvuokraus Ylläksellä tai muualla Lapissa? AuroraCottage omaa pitkän kokemuksen mökkien vuokranvälityksestä Suomessa ja Lapissa. Pitkien perinteiden ja menestyneen toiminnan ansiosta avasimme oman mökinvuokraussivuston vuonna 2017.

Mökin omistajana sinä olet tärkein yhteistyökumppanimme. Yhteinen etumme on, että vuokralle annettu loma-asunto välittyy nopeasti ja luotettaville asiakkaille. Ammattitaitomme ja verkostomme avulla saat mökkisi tuottamaan hyvin – luotettavasti ja vaivattomasti. Avainsana kaikessa palvelussamme on laatu, siksi välityksessämme on rajallinen määrä loma-asuntoja. Panostamme voimakkaasti markkinointiin sekä hyvään asiakaspalveluun. Erikoisvahvuutemme on myynti ja markkinointi nykyaikaisin metodein.

Toimintamme jatkuvan kehittämisen sekä Levin ja Ylläksen alueen kasvavan kysynnän vuoksi etsimme lisää uusia laadukkaita vuokrauskohteita. Nyt, jos koskaan on oikea aika laittaa mökkisi tuottamaan!

10 hyvää syytä valita AuroraCottage

1. Pitkä kokemus loma-asuntojen vuokraamisesta – jo 20 vuotta menestyksekästä vuokraustoimintaa

2. Luotettavana kumppaninanne toimii suomalainen perheyritys

3. Lomahuoneiston näkyvyys AuroraCottagessa – uusi, nykyaikainen, responsiivinen verkkosivusto. Lisäksi lisänäkyvyys muilla vuokraussivustoilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin varmistaa laajemman asiakaskunnan tavoittamisen.

4. Tämän päivän metodit markkinoinnissa – nettisivut, sosiaalinen media, Google, arvostelut, laadukkaat valokuvat mökeistä

5. Kielitaitoinen ja asiantunteva asiakaspalvelu – valmius kansainvälisten asiakkaiden kokonaisvaltaiseen palveluun

6. Helppous ja vaivattomuus – me huolehdimme kaikesta, mm. maksuliikenteen hoito ja valvonta sekä varausten tilitykset pankkitilillesi

7. Markkinointi Keski-Eurooppaan – kausi pidemmäksi!

8. Välityspalveluumme liittyminen on täysin ilmaista ja välityshinnasto on edullinen. Kaikki välityksestä tulevat kulut ovat vähennyskelpoisia, miksi itse edes vuokraisit?

9.  Päätät itse omat hinnat, hintakaudet ja varaussäännöt. Voit itse valita milloin vuokraat kohdetta ja saat omat käyttäjätunnukset varausjärjestelmäämme.

10. Palvelupauksena sitoudumme tekemään mökistänne tuottoisan. Vannomme, että kohtelemme mökkiänne, kuin omaamme ja autamme kaikissa kysymyksissä. Mökin vuokrallelaitossa autamme hinnoittelun suunnittelusta mökin ohjekirjan laatimiseen. Kontaktiemme kautta hoituvat kätevästi niin siivous- kuin avainpalvelutkin.

Jos kiinnostuit, niin otathan rohkeasti yhteyttä, puhumma lisää!

Pyydä meiltä välityssopimus ja lisätiedot osoitteesta [email protected] tai soita +358 45 787 416 02 niin jutellaan lisää.

Yhteistyökumppaniksi AuroraCottageen

Levin ja Ylläksen alueen yrittäjä! Jos haluat lisänäkyvyyttä ja markkinointia yrityksellesi, niin ota rohkeasti yhteyttä! Tehdään yhdessä Lapin matkailusta vieläkin parempaa.

 

Yhteystiedot

[email protected]

+358 45 787 416 02

Hoidamme asiat avoimesti

ja lakisääteiset velvoitteet

ovat ajan tasalla.

Paremmat mökit.
Parempi palvelu.
Elämäsi loma.

OTA YHTEYTTÄ

[email protected]
+358 45 787 416 02
AuroraCottage Oy
Y-tunnus: 2939328-2

Checkout - Oma maksutapa kaikille