Vuokraa mökkisi

Laitetaan yhdessä varauskalenterit täyteen!

 

 

Mökin omistajat, nyt varauskalenterit täyteen!

Kiinnostaako mökinvuokraus Ylläksellä tai muualla Lapissa? AuroraCottage omaa pitkän kokemuksen mökkien vuokranvälityksestä Suomessa ja Lapissa, vaikka sivusto onkin perustettu 2017. Pitkien perinteiden ja menestyneen toiminnan ansiosta olemme avanneet oman mökinvuokraussivuston, minkä lisäksi käytämme useita muita eri markkinointikanavia.

Mökinomistajat ovat tärkeimmät yhteistyökumppanimme. Yhteinen etumme on, että vuokralle annettu loma-asunto välittyy nopeasti ja luotettaville asiakkaille. Ammattitaitomme ja verkostomme avulla saat mökkisi tuottamaan hyvin – luotettavasti ja vaivattomasti. Avainsana kaikessa palvelussamme on laatu, siksi välityksessämme on vain rajallinen määrä loma-asuntoja. Panostamme voimakkaasti markkinointiin sekä hyvään asiakaspalveluun. Erikoisvahvuutemme on myynti ja markkinointi nykyaikaisin metodein.

Toimintamme jatkuvan kehittämisen sekä Levin ja Ylläksen alueen kasvavan kysynnän vuoksi, etsimme jatkuvasti lisää uusia laadukkaita vuokrauskohteita. Nyt jos koskaan on oikea aika laittaa mökkisi tuottamaan.

Auroracottage on luotettava yhteistyökumppani loma-asuntosi vuokraamiseen. Toiminnan perustana pidämme hyviä suhteita mökinomistajiin.

Miksi AuroraCottage?

1. Pitkä kokemus loma-asuntojen vuokraamisesta – Luotettava kumppani

2. Kielitaitoinen ja asiantunteva asiakaspalvelu – Valmius kansainvälisten asiakkaiden kokonaisvaltaiseen palveluun

3. Lomahuoneiston näkyvyys Auroracottagessa – Uusi, nykyaikainen, responsiivinen verkkosivusto

4. Lomahuoneiston lisänäkyvyys muilla vuokraussivustoilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin – Laajemman asiakaskunnan tavoittaminen

5. Tämän päivän metodit markkinoinnissa – nettisivut, some

6. Helppous ja vaivattomuus – Me huolehdimme kaikesta, mm. maksuliikenteen hoito ja valvonta sekä varausten tilitykset pankkitilillesi

7. Markkinointi Keski-Eurooppaan – Kausi pidemmäksi!

Jos kiinnostuit, niin otahan rohkeasti yhteyttä, puhumma lissää!

Yhteistyökumppaniksi Auroracottageen

Levin ja Ylläksen alueen yrittäjä! Jos haluat lisänäkyvyyttä ja markkinointia yrityksellesi, niin ota rohkeasti yhteyttä! Tehdään yhdessä Lapin matkailusta vieläkin parempaa.

 

Yhteystiedot

[email protected]

+358 45 787 416 02

Paremmat mökit.
Parempi palvelu.
Elämäsi loma.

OTA YHTEYTTÄ

[email protected]

+358 45 787 416 02

AuroraCottage Oy

Y-tunnus: 2939328-2

Checkout - Oma maksutapa kaikille