Usein kysyttyä

Tietoa vuokramökeistä ja vuokrauskäytännöistä

 

 

Kuinka voin varata lomamökin AuroraCottagen kautta?

Kun sopiva mökki on löytynyt, voit varata mökin suoraan joko nettisivuiltamme tai laittaa erillisen kyselyn meille. Vastaamme kyselyihin noin vuorokauden kuluessa.

 

Miten voin maksaa mökkivuokran?

Mökkivuokran voi maksaa varauspalvelussamme pankkitunnuksilla tai luottokortilla. Online-varauksissa maksat ennakkomaksun (30 %) tai koko summan kerralla. Mahdollisesta loppusummasta saat laskun sähköpostiisi noin 7 viikkoa ennen vuokrauksen alkua. Loppusumman voit maksaa verkkopalvelussamme tai tilisiirtona. Hyväksymämme maksutavat ovat:

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Kuuluuko loppusiivous hintaan?

Voit nauttia lomastasi täysillä loppuun saakka ilman lähtöpäivänä suoritettavaa loppusiivousta. Loppusiivous sisältyy hintaan suurimmassa osassa kohteitamme. Siivouksen erillishinta on keskimäärin 100 € (50 € – 500 €), kohteesta riippuen.

Millaiselle ajanjaksolle voin vuokrata mökin?

Sesonkiaikoina lyhin varausaika on viikko ja vaihtopäivä on yleensä perjantai tai lauantai. Sesongin ulkopuolella onnistuu lyhyemmätkin varaukset ja viikonloppuvaraukset erittäin joustavasti. Mökin varauskalenterista näet helposti millaiselle ajanjaksolle varaaminen on mahdollista. Jos olet kiinnostunut mökin pidempiaikaisesta vuokraamisesta, otathan yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse.

Voinko vuokrata mökin vain viikonlopuksi?

Viikonloppuvuokraus on mahdollista sesonkiaikojen ulkopuolella. Esimerkiksi kesällä ja syksyllä lomamökkien vuokraus on kaikkein edullisinta. Voit saada mukavan mökin käyttöösi yhdeksi viikonlopuksi todella edullisesti. Viikonloppuvaraukseen voit helposti varata myös lisävuorokausia tarpeidesi mukaan.

Montako henkilöä mökille saa tulla?

Mökkiä saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu kohdekuvauksessa vuodepaikkamääränä tai mitä lomakohdetta varattaessa on sovittu. Teltan tai asuntovaunun tuominen mökkitontille on kielletty ilman erillistä lupaa. Jos kesken vuokrauskauden mökin vuokralaiset vaihtuvat, niin sovithan asiasta etukäteen Auroracottagen kanssa.

Saanko viedä mökille lemmikkieläimen?

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita kohteisiin, joissa mökin tiedoissa on mainittu ”lemmikit sallittu”. Lemmikkieläimen tuomisesta lomakohteeseen ilmoitetaan varausta tehtäessä. Lemmikeistä veloitetaan 30 euron lemmikkimaksu, joka kattaa mm. siivouskulut. Suosittelemme suojaamaan tekstiilit vaikkapa ylimääräisellä viltillä, jotta siivojan työ on helpompaa. Toivomme myös, että lähtiessä koirien jätökset kerätään pihapiiristä pois. Jokaisesta lemmikeille sallitusta mökistä löydät lemmikillesi ruokakupit.

Miten saan lisätiedot mökille saapumisesta, avaimista ja ajo-ohjeista?

Kun olemme vastaanottaneet varauksesi, saat erillisen sähköpostin, joka sisältää ohjeita mökille saapumisesta. Sähköpostista löydät mm. osoitteet, yhteystiedot, ajo-ohjeet ja avaintensaantitiedot.

Mihin aikaan voin saapua mökille ja monelta tulee lähteä?

Pääset mökille aikaisintaan klo 16. Jos tulo-aika tuottaa ongelmia (esim. lentoaikataulut), otathan meihin yhteyttä. Avaimien luovutus mökiltä poistuessa tapahtuu klo 10 mennessä. Mökin avaimet tulee luovuttaa avainpalveluun, jonka yhteystiedot ilmoitetaan sähköpostilla.

Mistä saan mökin avaimen?

Toimitamme sinulle mökin avainpalvelun tiedot, kun olemme vastaanottaneet ennakkomaksun. Avaimet tulee noutaa avainpalvelun aukioloaikojen puitteissa. Jos et pysty noutamaan avaimia aukioloaikaan, ilmoitathan siitä avainpalvelulle, jotta he osaavat varautua tuloosi.

Millainen varustus mökissä on?

Mökkien varustuksesta saat lisätietoa mökin kuvauksesta. Kaikista mökeistämme löydät perusastiat ruoanlaittoa ja ruokailua varten. Sähkö ja polttopuut kuuluvat vuokrahintaan. Ota mukaan liinavaatteet ja pyyhkeet, jos et ole vuokrannut niitä erikseen. Liinavaatteet saat kätevästi vuokrattua vuokrausta tehdessä tai jälkikäteen ottamalla yhteyttä AuroraCottageen.

Onko sauna puulämmitteinen?

Ylläksen mökkien ja huoneistojen saunojen kiukaat ovat sähkölämmitteisiä.

Jos loman aikana tulee ongelmia, kuinka toimin?

Älä anna lomasi mennä pilalle sellaisen puutteen tai vian takia, jonka voimme hetkessä korjata. Ota siis rohkeasti yhteys meihin puhelimitse +358 45 787 416 02 tai sähköpostitse info@auroracottage.com, autamme mielellämme korjaamaan puutteet!

Mikäli ongelmia tulee siivouksen tai avainpalvelun kanssa, ota suoraan yhteys avainpalveluun. Alueesi avainpalvelun yhteystiedot löydät AuroraCottagen tervetulo-sähköpostista tai osoitteista www.yllasavain.fi tai www.kiinteistohuoltoyllas.fi.

Ota yhteyttä

info@auroracottage.com
+358 45 787 416 02
AuroraCottage Oy
Y-tunnus: 2939328-2

Checkout - Oma maksutapa kaikille