Usein kysyttyä

Tietoa vuokramökeistä ja vuokrauskäytännöistä

 

 

Kuinka helpoimmin varaan lomamökin?

Kun sopiva mökki on löytynyt, voit joko varata mökin suoraan Tee varaus -kohdasta tai laittaa erillisen kyselyn meille. Vastaamme kyselyihin noin vuorokauden kuluessa. Voit maksaa mökin kätevästi meidän palvelussamme.

 

Mitä tapahtuu kun olen varannut mökin?

Online-varauksissa maksat ennakkomaksun (30 %) tai koko summan kerralla. Kun olemme vastaanottaneet varausmaksun, saat erillisen vahvistusviestin, joka sisältää tiedot mökin loppumaksusta ja toimitamme sinulle ajo-ohjeet ja avaintensaantitiedot sekä muut tarvittavat tiedot sähköpostitse.

Miten voin maksaa mökkivuokran?

Laskun voi maksaa tilisiirtona Auroracottagen pankkitilille tai varauspalvelussamme verkkopankkipainikkeilla tai korttimaksuilla.

Vaihtopäivä ja mökin luovutus viikkovarauksissa

Vaihtopäivä on sesonkiaikoina yleensä lauantai ja lyhin varausaika sesongissa on viikko (la-la). Viikkovarauksissa mökki on käytössäsi yleisimmin tulopäivästä klo 16:00 lähtöpäivään klo 10:00.

Voinko vuokrata mökin viikonlopuksi

Kyllä voit. Kesällä ja syksyllä lomamökkien vuokraus on kaikkein edullisinta. Voit saada mukavan mökin käyttöösi yhdeksi viikonlopuksi todella edullisesti. Viikonloppuvaraukseen voit helposti varata myös lisävuorokausia tarpeidesi mukaan!

Montako henkilöä mökille saa tulla? Voiko porukan koko vaihdella kesken vuokrauksen?

Mökkiä saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu kohdekuvauksessa vuodepaikkamääränä tai mitä lomakohdetta varattaessa on sovittu. Teltan tai asuntovaunun tuominen mökkitontille on kielletty ilman erillistä lupaa. Jos kesken vuokrauskauden mökin vuokralaiset vaihtuvat, niin sovithan asiasta etukäteen Auroracottagen kanssa.

Mihin aikaan voin mennä mökille ja moneltako pitää lähteä?

Pääset mökille aikaisintaan klo 16 (ellei varausvahvistuksessa tai kohdekuvauksessa ole mainittu muuta aikaa). Jos tulo-aika tuottaa ongelmia, (esim. lentoaikataulut) ota asiakaspalveluumme yhteyttä.

Avaimien luovutus mökiltä poistuessa on yleisimmin klo 10:00 saakka. Klo 10 mennessä mökin avaimet tulee luovuttaa sovittuun paikkaan, joka ilmoitetaan sähköpostilla. Kohdekohtaisia poikkeuksia voi olla ja nämä on ilmoitettu kohdekuvauksessa. Mökin luovutuskellonajasta on aina maininta mökin kohdalla.

Mistä saan mökin avaimen?

Toimitamme sinulle mökin avainpalvelun tiedot, kun olemme vastaanottaneet ennakkomaksun.

Mitä asumiseen liittyvää otan mukaan mökille?

Mökeissä on perusastiat ruoanlaittoa ja ruokailua varten. Myös sähkö ja polttopuut kuuluvat vuokrahintaan. Ota mukaan liinavaatteet ja pyyhkeet, jos et ole vuokrannut niitä erikseen. Liinavaatteet saat kätevästi meidän kautta vuokrauksen yhteydessä.

Onko sauna puulämmitteinen?

Useimmiten Levin ja Ylläksen mökkien ja huoneistojen saunan kiuas on sähkölämmitteinen. Jos saunassa on puukiuas, on siitä maininta mökin kuvauksessa.

Onko mökillä grilliä?

Jos mökillä on grilli, on siitä maininta mökin kuvauksessa. Huomioithan kuitenkin, että ne eivät välttämättä ole käytettävissä talviaikaan. Jos mainintaa grillistä ei ole, mökillä ei todennäköisesti ole lainkaan grilliä.

Saanko viedä mökille lemmikkieläimen?

Voit tuoda lemmikkieläimen kohteisiin, joissa se on sallittu. Kohdekuvauksessa asia on ilmoitettu tekstillä ”Lemmikkieläimet sallittu”. Lemmikkieläimen tuomisesta lomakohteeseen on ilmoitettava varausta tehtäessä. Mikäli mukanasi on useampia lemmikkieläimiä, tulee lupa kysyä erikseen Auroracottagen asiakaspalvelusta tai varausta tehdessäsi. Otathan tällaisessä tilanteessa yhteyttä meihin.

Muistathan poistaa lemmikin karvat mökistä/kalusteista ja jätökset pihapiiristä ennen lähtöäsi. Huolehdithan myös, että lemmikki ei aiheuta vahinkoa mökissä tai pihapiirissä. Asiakas vastaa kaikista lemmikin aiheuttamista vahingoista suoraan omistajalle. Vinkki: istuintekstiilit kannattaa suojata, jotta tekstiilit eivät vahingoitu ja karvojen siivoaminen on helpompaa.

Jos vuokrauksenaikana tulee ongelmia, kehen otan yhteyttä?

Älä anna lomasi mennä pilalle sellaisen puutteen tai vian takia, jonka lomakohteen huoltaja voi hetkessä korjata. Ota siis viipymättä yhteys isännöitsijään/avainpalveluun/Auroracottageen. Mikäli ongelmia tulee siivouksen tai avainpalvelun kanssa, ota suoraan yhteys avainpalveluun. Jos asiakkaalla on ongelmia/kysymyksiä ohjelmapalveluista, ota yhteys suoraan ohjelmapalveluyrittäjään.

Normaalien aukioloaikojen lisäksi päivystämme varausvahvistuksessa erikseen mainittuina ajankohtina. Katsothan majoituskohteen numeron tai varaustunnuksen valmiiksi ennen kuin soitat.

Mitä teen lomani päättyessä, siivoanko mökin itse?

Voit nauttia lomastasi täysillä loppuun saakka ilman lähtöpäivänä suoritettavaa loppusiivousta. Loppusiivous sisältyy hintaan suurimmassa osassa kohteitamme. Siivouksen erillishinta on keskimäärin 100 € (50 € – 500 €), kohteesta riippuen.

Paremmat mökit. Parempi varaus. Elämäsi loma.

Paremmat mökit.
Parempi palvelu.
Elämäsi loma.

YHTEYSTIEDOT

[email protected]

+358 45 787 416 02

Y-tunnus: 2751941-9