Usein kysyttyä

Tietoa vuokramökeistä ja vuokrauskäytännöistä

 

 

Millä tavalla huomioimme koronaviruksen leviämisen estämisen vuokramökeillämme?

Mökkejä siivotessa siivoamme erityisen huolellisesti asiakkaiden vaihtuessa koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi. Huomioimme erityisesti eri kosketuspinnat (ovenkahvat, hanat, pöydät jne) sekä WC- ja keittiötilat. Käytämme siivouksessa myös desinfioivia aineita ja pesemme käsiä ahkerasti siivouksen aikana ja sen jälkeen.

Kuinka voin varata lomamökin AuroraCottagen kautta?

Kun sopiva mökki on löytynyt, voit varata mökin suoraan joko nettisivuiltamme tai laittaa erillisen kyselyn meille. Vastaamme kyselyihin noin vuorokauden kuluessa.

 

Miten voin maksaa mökkivuokran?

Mökkivuokran voi maksaa varauspalvelussamme pankkitunnuksilla tai luottokortilla. Online-varauksissa maksat ennakkomaksun (30 %) tai koko summan kerralla. Mahdollisesta loppusummasta saat laskun sähköpostiisi noin 7 viikkoa ennen vuokrauksen alkua. Loppusumman voit maksaa verkkopalvelussamme tai tilisiirtona. Hyväksymämme maksutavat ovat:

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Kuuluuko loppusiivous hintaan?

Voit nauttia lomastasi täysillä loppuun saakka ilman lähtöpäivänä suoritettavaa loppusiivousta. Loppusiivous sisältyy hintaan suurimmassa osassa kohteitamme. Huolehdithan kuitenkin tiskikoneen päällelaitosta, jääkaapin tyhjennyksestä sekä roskien ja tuhkien tyhjennyksestä. Näin teemme tiukoissa aikatauluissa työtä tekevien siivoojien työstä hiukan helpompaa 🙂 Lisäohjeita löydät mökkikansiosta.

Siivouksen erillishinta on 80 € – 400 € kohteesta riippuen.

Millaiselle ajanjaksolle voin vuokrata mökin?

Sesonkiaikoina lyhyin varausaika on viikko ja vaihtopäivä on yleensä perjantai tai lauantai.

Sesongin ulkopuolella onnistuu lyhyemmätkin varaukset ja viikonloppuvaraukset erittäin joustavasti. Minimivuokra-aika nettivarauksissa on 3 yötä. Mökin varauskalenterista näet helposti millaiselle ajanjaksolle varaaminen on mahdollista. Jos olet kiinnostunut mökin pidempiaikaisesta vuokraamisesta, otathan yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse.

Voinko vuokrata mökin vain viikonlopuksi?

Viikonloppuvuokraus on mahdollista sesonkiaikojen ulkopuolella. Esimerkiksi kesällä ja syksyllä lomamökkien vuokraus on kaikkein edullisinta. Viikonloppuvaraukseen voit helposti varata myös lisävuorokausia tarpeidesi mukaan.

Montako henkilöä mökille saa tulla?

Mökkiä saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu kohdekuvauksessa vuodepaikkamääränä tai mitä lomakohdetta varattaessa on sovittu. Jokaisesta ylimääräisestä henkilöstä kohteessa veloitetaan 250 € lisämaksu, jos asiasta ei ole sovittu erikseen AuroraCottagen kanssa. Jos kesken vuokrauskauden mökin vuokralaiset vaihtuvat, niin sovithan asiasta etukäteen AuroraCottagen kanssa.

Teltan tai asuntovaunun tuominen mökkitontille on kielletty ilman erillistä lupaa.

Saanko viedä mökille lemmikkieläimen?

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita kohteisiin, joissa mökin tiedoissa on mainittu ”lemmikit sallittu”. Lemmikkieläimen tuomisesta lomakohteeseen ilmoitetaan varausta tehtäessä. Lemmikeistä veloitetaan 50 euron lemmikkimaksu, joka kattaa mm. siivouskulut. Suojaathan tekstiilit vaikkapa ylimääräisellä viltillä, jotta siivojan työ on helpompaa. Lähtiessä koirien jätökset on kerättävä pihapiiristä pois. Jokaisesta lemmikeille sallitusta mökistä löydät lemmikillesi ruokakupit ja viltit sohvien suojaamiseen.

Miten saan lisätiedot mökille saapumisesta ja avaimista?

Kun olemme vastaanottaneet varauksesi, saat erillisen sähköpostin, joka sisältää ohjeita mökille saapumisesta. Sähköpostista löydät mm. osoitteet, yhteystiedot ja avaintensaantitiedot. Tarkastathan roskapostikansiosi tai ota yhteyttä meihin, jos et ole saanut kyseistä tervetuloviestiä.

Mitkä ovat mökin tuloajat ja lähtöajat ja onko niissä joustovaraa?

Tuloaika mökkiin on kello 16:00, lähtöaika on kello 10:00. Sesonkikaudella (viikoilla 52-17) emme valitettavasti voi luvata mökkiä aikaisemmin, sillä siivouksien aikataulut ovat tiukat. Voit kuitenkin käydä kysymässä avainta aikaisemmin avainpalvelusta siltä varalta, että mökki olisi jo siivottu. Lähtöajoissa sesonkikaudella emme valitetavasti voi joustaa, mutta voit viedä tavarasi avainpalveluun säilytettäväksi ennen kotiinpaluutasi.

Sesongin ulkopuolella (vkot 18-51) sekä tulo- että lähtöajoista voidaan sopia erikseen. Näissä tiedusteluissa laita kyselyä info@auroracottage.com sähköpostiin.

Mistä saan mökin avaimen?

Toimitamme sinulle mökin avainpalvelun tiedot, kun olemme vastaanottaneet ennakkomaksun. Avaimet tulee noutaa avainpalvelun aukioloaikojen puitteissa. Jos et pysty noutamaan avaimia aukioloaikaan, ilmoitathan siitä avainpalvelulle, jotta he osaavat varautua tuloosi.

Millainen varustus mökissä on?

Mökkien varustuksesta saat lisätietoa mökin kuvauksesta. Kaikista mökeistämme löydät perusastiat ruoanlaittoa ja ruokailua varten. Mökeiltä löytyy ns. starttipaketti wc- ja talouspaperia sekä tiskirättejä. Jos olet suuntaamassa viikoksi, ota siis wc- ja talouspaperia mukaan. Sähkö ja takkapuut kuuluvat vuokrahintaan. Ota mukaan liinavaatteet ja pyyhkeet, jos et ole vuokrannut niitä erikseen.

Kuuluvatko liinavaatteet mökin vuokraan?

Liinavaatesetti maksaa 30 €/hlö ja se sisältää petivaatteet, pyyhkeen ja käsipyyhkeen. Voit lisätä liinavaatteet tilaukseesi onlinevarausta tehdessäsi tai jälkikäteen ilmoittamalla siitä meille.

Jos loman aikana tulee ongelmia, kuinka toimin?

Älä anna lomasi mennä pilalle sellaisen puutteen tai vian takia, jonka voimme hetkessä korjata. Ota siis rohkeasti yhteys mökkikansiossa olevaan huoltoyritykseen tai avainpalveluun, niin autamme mielellämme korjaamaan puutteet!

Mikäli ongelmia tulee siivouksen tai avainpalvelun kanssa, ota suoraan yhteys avainpalveluun. Alueesi avainpalvelun yhteystiedot löydät AuroraCottagen tervetulo-sähköpostista tai osoitteista www.yllasavain.fi tai www.kiinteistohuoltoyllas.fi.

Mökit ovat kovalla käytöllä ja aina jokin voi kulua tai olla kulumassa, joten jos huomasit mökissä jotain korjattavaa, huollettavaa tai puutteita, niin ilmoitathan meille info@auroracottage.com tai +358 45 787 416 02.

Mitä asioita tulee muistaa mökistä pois lähtiessä?

Mökistä on poistuttava klo 10.00 mennessä, ellei muuta ole erikseen sovittu. Vaikka loppusiivous kuuluisi hintaan, niin huolehdithan kuitenkin perusasioista.

  • Vie kaikki jätteet niille varattuihin keräysastioihin (tölkit, pullot, lehdet, roskat ym.)
  • Laita aamulla tiskikone päälle, jotta siivooja voi asetella tavarat puhtaina paikalleen.
  • Jätä ilmastoinnin ja lämmityksen säädöt samoille arvoille kuin ne olivat saapuessasi. Lämpöjä ei saa ottaa pois päältä! Talvella minimilämpötila on 20 astetta.
  • Mikäli otit lisäpalveluna liinavaatteet, voit jättää ne pinottuna sängylle.
  • Mikäli majoituit lemmikin kanssa, siivoathan jätökset pois pihamaalta.
  • Sammuta valot ja kaikki sähkölaitteet, sulje ikkunat ja lukitse ovet lähtiessäsi.
  • Muista palauttaa avaimet avainpalveluun.
  • Jos olet aiheuttanut vahinkoa kiinteistölle tai irtaimistolle, olet vastuussa sekä ilmoittamisvelvollinen. Soitathan näissä tapauksissa +358 45 787 416 02.
Hetki sitten katsomani mökki näyttääkin nyt varattua, mitä teen?

Jos varausprosessissa etenee lisäpalvelut-sivulle, varataan kyseinen ajanjakso 15 minuutiksi. Näin voidaan välttää päällekäiset varaukset. Jos siis lopetit varausprosessin tai palasit sen alkuun, niin on mahdollista, että mökki näyttääkin nyt varattua. Odota 15 minuuttia ja kokeile uudestaan.

Ota yhteyttä

info@auroracottage.com
+358 45 787 416 02
AuroraCottage Oy
Y-tunnus: 2939328-2

Checkout - Oma maksutapa kaikille