• Planyo online booking system

Mesimarja

Ylläs Ylläsjärvi    4.6 (12 arvostelua)

6   2 (makuualkovi)

Hintaan sisältyy: Loppusiivous, Takkapuut, Auton lämmitystolppa

Lapin henkeä ja huoletonta lomailua siistissä keloparitalon puolikkaassa. Sijainti Ylläsjärven Tunturipalossa on toimiva etenkin hiihtämistä ja luonnossa liikkumista ajatellen. Ylläksen rinteet sijaitsevat vain 2 km päässä ja Suomen laajin latuverkosto lähtee 200 metrin päässä mökistä.

Viihtyisässä Mesimarjassa on kaikki tarvittava ja kaunis takka tuo tunnelmaa pimeisiin iltoihin. Kahteen erilliseen makuualkoviin (ei erillisiä ovia) ja parvelle majoittuu jopa 6 henkilöä (suositus tilojen puolesta 4 henkilöä). Mökki pintaremontoitu ja paranneltu kesällä 2020. Keittiössä induktioliesi. Hiihtäjille erillinen suksivarasto voitelutelineineen sekä varastotilat. Pihalla viihtyisä grillikatos kesämajoittujille.

Etäisyydet
Kauppa: 2 km, Bussipysäkki: 0,3 km, Lentokenttä: 38 km, Rautatieasema: 37 km, Naapuriin: 0 km, Ravintola : 1 km, Ladulle: 0,2 km, Kelkkareitille: 0,5 km, Rinteille: 2 km, Alko: 13 km, Helsinki: 960 km, Rovaniemi: 160 km, Oulu: 355 km, Kuopio: 640 km, Vaasa: 673 km, Jyväskylä: 695 km

Varustelu
Astianpesukone, Jääkaappi, Pakastin, Kahvinkeitin, Leivänpaahdin, Liesi/uuni, Induktioliesi, Mikro, Pyykinpesukone, Kuivauskaappi, Sähkösauna, Suihku, Sisä-WC, Takka, Äly-TV, Hiustenkuivaaja, Grilli

Osoite
Miilutie 4 B 4, 95980, Ylläsjärvi
Rakennettu
1989
Pinta-ala
49 m² + 17 m²
Lemmikit
Sallittu

Tarkista hinta

Tee varaus Ota yhteyttä
Mesimarja
(12 arvostelua)
Kommentit: 1-10  11-12  
Leena15.09.2021
Mökki oli viihtyisä ja hyvällä sijainnilla. Keittiön varustelutaso myös hyvä. Miinusta siivouksesta, kissankarvoja mm. ruokapöydän tuolien istuintyynyissä ja sohvan tyynyissä, jotka siirsimme siististi sivuun lomamme ajaksi, toisen makuualkovin lattialle oli jäänyt likaiset sukat.
Kiitokset hyvästä palautteesta ja tervetuloa uudelleen! Laitoimme siivousfirmalle palautetta huolimattomuudesta. Siivouksessa on takuu. Seuraavalla kerralla, jos mökkiin mentäessä huomaatte siivouksessa huomauttamista, niin siivojalla on velvollisuus tulla korjaamaan ongelmakohdat. Siivousfirman numero on mökkikirjassa ja seinällä olevassa infolapussa. - AuroraCottage
Ritva12.09.2021
Kiitos, jälleen kerran löysimme teiltä meille sopivan mökin. Erityis kiitos hyvin varustellusta keittiöstä.
Ylläs on paras. T. Ritva,Seija, Halla ja Kuura
Kiitos jälleen kerran! Olemme täsmälleen samaa mieltä Ylläksestä. - AuroraCottage
Ville22.08.2021
Mökin sijainti ja varustelutaso on hyvä ellei jopa erinomainen. Vietimme Mesimarjassa oikein viihtyisän lomaviikon kissojen kanssa. Tästä siis kiitos.
Mukava kuulla, tervetuloa uudelleen mökeillemme! -AuroraCottage
Jon14.08.2021
Vuokraamamme mökki oli erittäin viihtyisä ja se vastasi odotuksiamme.
Kiitos palautteesta ja tervetuloa uudelleen mökeillemme! -AuroraCottage
Heini11.06.2021
Mökki oli erinomaisen toimiva,kotoisa ja siisti.Suosittelen!
Kiitos kivasta palautteesta ja tervetuloa uudelleen mökeillemme! -AuroraCottage
Minna28.03.2021
Mökki oli toimiva, hyvällä paikalla ja viihtyisä.Ainoa miinus tulee siivouksesta. Yläkerrasta löytyi lattialta käytetyt korvatulpat ja takka oli jätetty tyhjentämättä (mm. pelikortit ja muuta roskaa puoliksi poltettujen puiden lisäksi)
Mökin siivouksesta vastaava yritys on saanut tästä palautteen ja asia on käyty lävitse heidän kanssaan. Mukavaa, että olette viihtyneet ja Ylläs on ihastuttanut! Tervetuloa uudelleen! - AuroraCottage
Birgit19.03.2021
Mökki oli hyvä ja mukavalla alueella, lähellä rinteitä. Viihdyimme erittäin hyvin
Kiitos palautteesta. Iloista kevään jatkoa! - AuroraCottage
Christoffer26.02.2021
Hieno ja hyvin varusteltu mökki, hyvällä sijainnilla
Kiitos palautteesta ja tervetuloa uudelleen mökeillemme! - AuroraCottage
Helena11.01.2021
Mökki toimiva kolmelle aikuiselle. Varustelu ja sisustus jälleen hyvä. Saunan lauteille mahtuu useampikin sanoja, pesuhuone puolestaan on melko pieni, josta pyykinpesukone vie tilaa. Takka ja takkapuut erityisen hyvät! Mökin sijainti rauhallinen ja maisemat mahtavat, mutta ilman autoa matkustavalle avainten haku ja luovutus matkatavaroiden kanssa vaatii erityissuunnittelua ja/tai taksin käyttöä. Hiihtoladuille pääsee mökiltä sujuvasti ja kauppareissu onnistuu kävellen.
Kiitos palautteesta ja tervetuloa uudelleen mökeillemme! - AuroraCottage
Satu02.12.2020
Viihtyisä kelohonka mökki. Uudet kodinkoneet, iso tv, takka ja tilava sohva plussaa. Hyvä sijainti mahdollistaa monenlaisen tekemisen. Meidän porukalle riitti vaelluspolkuja riittämiin. Myös lemmikkiystävällisyys meille tärkeää.Tänne palataan varmasti uudelleen.
Mukavaa, että olette viihtyneet kelohonkien keskellä. Tervetuloa uudestaan! - AuroraCottage
Kommentit: 1-10  11-12  

Ota yhteyttä

info@auroracottage.com
+358 45 787 416 02
AuroraCottage Oy
Y-tunnus: 2939328-2