fbpx

Moottorikelkkailu

 
Koe vauhtia ulkona liikkumisen ohella moottorikelkan selässä. Levillä ja Ylläksellä kelkkailupalveluja ja merkittyjä reittejä on runsaasti, joten sinulla on mistä valita. Pitkä kelkkailukausi ja lumivarmuus sekä ennen kaikkea Lapin tunturiset maastot ovat vastustamattomia useimmille moottorikelkkailun ystäville. Lapin vetovoimaisuutta lisää valtaisa reittiverkosto, joka polveilee niin tuntureilla ja metsissä kuin vesistöjä peittävillä hangillakin. Lapin merkityille kelkkailureitistöille pääset useimmiten matkailukeskuksista ja taajamien välittömästä läheisyydestä. Jätettyäsi ne taaksesi, avautuu eteesi toisiinsa nivoutunut, yhteensä tuhansien kilometrien reitistöjen kokonaisuus.

Lapin luontaisia puitteita täydentävät kattavat palvelut kuten valmiit ohjelmalliset kelkkasafarit tai vaikkapa räätälöidyt opaspalvelut tarpeiden mukaan. Myös ensikertalaisen on Lapissa mahdollisuus saada tuntumaa lumiseen vauhtilajiin asiantuntijoiden opastuksella. Kelkanvuokraus onnistuu helposti paikan päällä pariksi tunniksi tai vaikka koko viikoksi, ja tarjolla on sekä yhden että kahden istuttavia kelkkoja. Moottorikelkkasafarilla pääset hyvin tutustumaan Lapin talviseen erämaahan. Voit lähteä safarille joko pariksi tunniksi tai useammaksi päiväksi. Osallistujat saavat kaikki tarvittavat varusteet käyttöönsä safarin ajaksi,  joten niitä ei tarvitse hankkia erikseen. Safarien reitit on suunniteltu niin, että ne eivät vahingoita luontoa millään lailla.

Lapin ihmeet odottavat

Ota aikaa itsellesi ja varaa mökki Ylläkseltä Suomen mahtavimpien luontokohteiden ääreltä.

AuroraCottage Oy

VARAUSTIEDUSTELUT

info@auroracottage.com

045 787 416 02

ma-pe 9-17, la 10-13

PÄIVYSTYS

Huoltoon tai siivoukseen liittyvät asiat hoitaa ensisijaisesti kohteen huolto- tai siivousyritys, joiden yhteystiedot löydät mökkikansiosta. Mikäli ongelma ei ratkea sitä kautta, saat meidät kiinni sähköpostilla info@auroracottage.com tai numerosta 045 787 416 02.