fbpx

Hiihto

 

 

Hiihdosta innostuneet saavat ilokseen todeta, että laji on pysytellyt eräänä Lapin vetovoimaisimpana matkailutuotteena. Eikä ihme, sillä Lapin varma lumipeite, luonnon kauneus ja hyvin hoidetut latuverkostot tekevät maastohiihdosta kiehtovan harrastuksen niin vasta-alkajalle kuin kokeneellekin sivakoijalle. Myös kuntosi kohenee, sillä laji tekee todella hyvää esimerkiksi sydämelle ja verenkierrolle lihaksistosta puhumattakaan. Ensimmäiset ladut avataan yleensä jo lokakuun lopussa, kun lumitykit valmistavat malttamattomimmille latupohjat jo loppusyksystä. Lisää latuja avautuu tasaiseen tahtiin talven edetessä. Lapin hiihtokausi päättyy virallisesti vapun aikaan, kyllä kaudelle kertyy mittaa!

Hiihdettävää tuhansia kilometrejä

Pääset ladulle helposti, sillä valmiita latuverkostoja löytyy niin kylien kuin kaupunkienkin välittömässä läheisyydessä. Laajimmat ja monipuolisimmat reitit löytyvät kuitenkin Ylläkseltä ja Leviltä. Reittejä on sekä tunturien puhtaissa maisemissa että metsien suojassa.

Lapin ihmeet odottavat

Ota aikaa itsellesi ja varaa mökki Ylläkseltä Suomen mahtavimpien luontokohteiden ääreltä.

AuroraCottage Oy

VARAUSTIEDUSTELUT

info@auroracottage.com

045 787 416 02

ma-pe 9-17, la 10-13

PÄIVYSTYS

Huoltoon tai siivoukseen liittyvät asiat hoitaa ensisijaisesti kohteen huolto- tai siivousyritys, joiden yhteystiedot löydät mökkikansiosta. Mikäli ongelma ei ratkea sitä kautta, saat meidät kiinni sähköpostilla info@auroracottage.com tai numerosta 045 787 416 02.