fbpx

Laskettelu

 

 

Hyvin hoidettuja pitkiä rinteitä silmän kantamattomiin – Levi ja Ylläs ovat todella Suomen vetovoimaisin laskettelualue. Koska Lapin laskettelukeskukset sisältävät kattavat oheispalvelut, laskettelulomasi onnistuminen on taattu. Etsitpä sitten loivaa ja letkeää laskettelua alas puuteririnteitä tai vaativampien rinteiden tarjoamaa haastetta ja vauhtia, löydät varmasti Leviltä ja Ylläkseltä mielimäkesi.

Kaikki keskukset tarjoavat selkeästi toisistaan eroavia lasketteluolosuhteita niin virtuoosille kuin vasta-alkajallekin. Rinteillä lasket noin kilometrin yhteen putkeen. Pisin rinne, kolme kilometriä löytyy Ylläksellä. Levillä ja Ylläksellä voit aina nauttia hyvin hoidetuista rinteistä, sillä niiden kuntoon panostetaan täysillä, alan viimeisintä tekniikkaa hyödyntäen. Ja viimeistään Levin maailmancupin aikaan marraskuun alussa rinteet ovat jo hyvin aktiivisessa käytössä. Kausi kestää aina vappuun asti, ja luonnollisesti hiihtolomien aikaan on keskuksissa kaikkein kiireisintä. Tunturien korkeuseroista johtuen voit laskea ylärinteiltä suhteellisen leudoissa olosuhteissa keskitalven pakkasillakin.

Laskettelijoilla on Lapissa käytössään yhteislippujärjestelmä, joka oikeuttaa laskettelemaan useammassa keskuksessa samalla lipulla. Yhteislippujärjestelmä on käytössä Pallas-Oloksella,Ylläksellä ja Levillä. Tällä Super Ski Passilla on laskea rajattomasti kuutena vapaavalintaisena hiihtopäivänä viikon ajan. Lipun omistajalla on käytössään yli 60 hissiä ja 120 rinnettä.

Lapin ihmeet odottavat

Ota aikaa itsellesi ja varaa mökki Ylläkseltä Suomen mahtavimpien luontokohteiden ääreltä.

AuroraCottage Oy

VARAUSTIEDUSTELUT

info@auroracottage.com

045 787 416 02

ma-pe 9-17, la 10-13

PÄIVYSTYS

Huoltoon tai siivoukseen liittyvät asiat hoitaa ensisijaisesti kohteen huolto- tai siivousyritys, joiden yhteystiedot löydät mökkikansiosta. Mikäli ongelma ei ratkea sitä kautta, saat meidät kiinni sähköpostilla info@auroracottage.com tai numerosta 045 787 416 02.