fbpx

Lumikenkäily

 

 

Lumikengillä voit tutustua Lapin talviseen luontoon monenlaisessa maastossa, ja hyvin luontoystävällisesti. Lumikenkien käyttö on helppoa, etkä tarvitse esimerkiksi hiihtotaitoa päästäksesi lajista kärryille – ainoastaan kohtuullisen tasapainon ja lämpimät varusteet. Helpoiten pääset alkuun lähtemällä valmiille lumikenkäilyreitille vaikkapa oppaan ohjeistamana. Mikäli haluat maastoon omalla porukalla, on hyvä ottaa mukaan ainakin kartta ja suunnitella vähän minne päin lumikenkäkävelylle suuntaa.

Lumikengät oli tarkoitettu alunperin helpottamaan ihmisten arkea talvisessa maastossa ja jo muinaiset intiaanit käyttivät lumikenkiä metsästäessään. Lajista on kuitenkin kehittynyt puhtaasti vapaa-ajan harrastus. Levillä ja Ylläksellä voit vuokrata lumikenkiä, jos sinulla ei satu olemaan niitä omasta takaa.

Lapin ihmeet odottavat

Ota aikaa itsellesi ja varaa mökki Ylläkseltä Suomen mahtavimpien luontokohteiden ääreltä.

AuroraCottage Oy

VARAUSTIEDUSTELUT

info@auroracottage.com

045 787 416 02

ma-pe 9-17, la 10-13

PÄIVYSTYS

Huoltoon tai siivoukseen liittyvät asiat hoitaa ensisijaisesti kohteen huolto- tai siivousyritys, joiden yhteystiedot löydät mökkikansiosta. Mikäli ongelma ei ratkea sitä kautta, saat meidät kiinni sähköpostilla info@auroracottage.com tai numerosta 045 787 416 02.