fbpx
 
Planyo online booking system
View all 19 images

Nukkuva Poro

Ylläs Äkäslompolo   4.6 (17 reviews)
4 persons   1 bedroom

Included: Final cleaning, Firewood

A stylish base for a holiday in Ylläs in a great location! This cozy log apartment in the Myllylehto area of ​​Äkäslompolo is very suitable for the car-free due to its central location. Everything you need - trails, ski bus stop (200 m), shops and restaurants - are within walking distance.

Nukkuva Poro (“Sleeping Reindeer”) offers space for groups of up to four people. There is one bedroom downstairs and two beds upstairs and a private toilet on each floor. In the living room you can sit in the evening by the atmospheric stone fireplace. In the well-equipped kitchen you will find everything you need for cooking. In the log sauna you can relax after an outdoor day. In the basement you will also find equipment for ski vaxing. Charging electric car is allowed using the outdoor power socket. The charging current recommendation is a maximum of 8 amperes and a charging time recommendation of 5 hours.

We have another apartment in the same row house (Punkkelo) and several apartments in the same courtyard - please ask for options for larger groups!

Living area: 42 + 14 m²
Built: 2010

Amenities

Skiing trail nearby
Free WiFi
EV charging allowed
Fireplace

Dishwasher, Fridge with freezer compartment, Coffeemaker, Electric kettle, Toaster, Stove/Oven, Microwave, Washing machine, Drying cabinet, Iron, Electric sauna, Shower, WC, WC x 2, Fireplace, Smart TV, Hair dryer, Music player, Car heating, Shared ski mainentance room, Ski waxing rack


Distances

Grocery: 0,9 km, Restaurant: 0,6 km, Cross-country ski trails: 0,3 km, Ski resort: 4 km, Ski Bus: 0,2 km, Snowmobile tracks: 0,3 km, Airport: 50 km, Railway station: 35 km, Neighbours: 0 km, Spa: 14 km, Helsinki: 960 km, Rovaniemi: 175 km

Things to know

Check-in: 16:00
Check-out: 10:00

Outside the high season, arrival and departure times can be flexible. Read more

Pets: Not allowed
EV charging: regular socket (50 €)
Smoking: Not allowed

Check availability


Location

Myllylehdontie 12 L 43 , 95970, Äkäslompolo

Reviews

Nukkuva Poro
(17 reviews)
Comments: 1-10  11-17  
Eira22.03.2024
Kiitos tosi hyvistä puitteista viikon lomallamme. Mökki oli kotoisa ja oikein viihtyisä. Tykkäsimme kovasti. Kaikki tarvittava löytyi ja mökki oli mukavan siisti. Vietimme rentouttavan ja hyvillä yöunilla varustetun loman. Autoa ei tarvinnut lainkaan, kun kaikki oli kävelymatkan päässä.

Hei! Kiitos palautteesta. Ihana kuulla, että teillä on ollut onnistunut loma. Turvallista kotimatkaa ja tervetuloa uudelleen mökeillemme Ylläkselle. -AuroraCottage
Sirpa10.11.2023
Siisti ja kiva kodikas rivitalo huoneisto. Hyvällä paikalla ladulle ja ostoksille lyhyt kävelymatka eli sopii hyvin myös autottomille hiihtäjille . Jos jotain negatiivista pitää keksiä niin avainlokero vähän hankalasti ja numerot kuluneita niin pimeässä hankaloitti avaamista.
Kiitos palautteesta ja lämpimästi tervetuloa uudelleen! -AuroraCottage
Timo10.09.2023
Muuten kaikki hyvin, mutta tuli tämä toisen auton pysäköintiongelma ,josta tuli huomautus. Lisäpaikkoja olisi hyvä olla useampia ja niistä pitäisi informoida etukäteen.
Kiitos palautteesta ja tervetuloa uudelleen! Huoneistolla on yksi oma parkkipaikka ja lisäksi taloyhtiöllä on muutama vieraspaikka Nukkuvan Poron terassin puolella. -AuroraCottage
Mauno 23.04.2023
Sijaintihyvä sopiva kahdelle. Ruokapöydän istuimet ei toimivat.
Kiitos palautteesta. Aurinkoista kevättä! -AuroraCottage
Matti31.03.2023
Hyvä sijainti siisti ja moderni sisustus. Miinuksena puutteellinen ruuanlaittovälineistö (paistinpannu, kattilat, paistinlastat ym.).
Kiitos palautteesta ja tervetuloa uudestaan! Ruuanlaittovälineistö tarkistettu ja uusittu. -AuroraCottage
Anne19.03.2023
Mökkiin oli kiva tulla, kun vuoteet oli valmiiksi pedattu. Kaikki muu tarvittava löytyi mökistä paitsi ostetulle tulppaanikimpulle ei löytynyt maljakkoa. No, vesikannu sai toimia korvikkeena. Takkapuita ei löytynyt edes Jounin kaupasta, niin tuikut sai tuoda tunnelmaa takan sijaan. Pieni miinus siitä, kun suksille ei ollut säilytyspaikkaa. Kaksi WC:tä oli plussaa!
Kiitos arvostelusta ja tervetuloa uudelleen! Harmillista, että taloyhtiön takkapuut tosiaan oli teidän kohdalla päässeet loppumaan. Tilanne korjattu nyt. Maljakko viety myös mökkiin. Tervetuloa uudelleen! -AuroraCottage
Kari31.01.2023
Hyvä kunto ja varustelu, erinomainen sijanti
Mukavaa, että viihdyitte! Tervetuloa uudelleen Ylläksen vuokramökeillemme. AuroraCottage
Timo25.09.2022
”Nukkuva Poro” oli aivan odotusten mukainen,rauhallinen ja ehkä turhiin lämmin! Puutteita,astianpesuaine oli,hyvin vähissä,laimeaa,vettä joukossa,paperit kovin annosteltu,toive vielä pieni puurokauha
Mukavaa, että viihdyitte! Puurokauha hankittu ja viety mökkiin. Tervetuloa uudelleen! -AuroraCottage
Riitta18.09.2022
Nukkuvan Poron sijainti on mainio autottomalle lomailijalle, keskustan palveluihin sopiva kävelymatka. Huoneistosta löytyy melkeinpä kaikki tarvittava, lattiaharjaa emme löytäneet vaikka rikkalapio oli siivouskomerossa. Keittiö oli täysin varusteltu kodinkoneineen ja astiastoineen samoin kylpyhuone. Parven wc:sta plussaa, toinen wc-istuin löytyy alakerran kylpyhuoneesta (saunan pesuhuone). Kolmen hengen naisporukkamme olisi ilahtunut, jos vaatekaappeja ja -henkareita olisi ollut enemmän. Auroracottageen soittaessani palvelu oli erittäin ystävällista ja avuliasta. Huippua, että pääsimme huoneistoon heti Kolarin junabussin saavuttua Äkäslompoloon!
Mahtavaa kuulla, että tykkäsitte. Mukavaa syksyä teille kaikille! -AuroraCottage
Hanna19.07.2022
Mökki vastasi hyvin meidän perheen tarpeita. Kaikki tarpeellinen löytyi. Mökki on kauniisti sisustettu. Ainut ikävä juttu on aikainen (klo 10) huoneenluovutus. Aamu-uniselle perheelle oli turhan kiireinen aamu, joten sen takia ehkä jatkossa varaamme muualta. Noin muuten viihdyimme hyvin! Kiitokset!
Kiitos mahtavasta palautteesta! Tuloaika ja lähtöaika ovat kiveen hakattuja vain sesongissa siivouksien takia. Muutoin kiirellisimmän sesongin ulkopuolella ajat kirjautumiselle ovat sovittavissa. Tervetuloa uudelleen! -AuroraCottage
Comments: 1-10  11-17  

AuroraCottage Oy

BOOKING INQUIRIES
info@auroracottage.com

+358 (0)45 787 416 02

Mon-Fri 9-17, Sat 10-13

CUSTOMER SERVICE

Matters related to maintenance or cleaning are primarily handled by the property's maintenance or cleaning company, whose contact information you can find in the guest folder. If the problem cannot be solved that way, you can always reach us by email at info@auroracottage.com or by calling +358 (0) 45 787 416 02.