fbpx
Planyo online booking system

Nukkuva Poro

Ylläs Äkäslompolo   4.7 (10 reviews)
4   4

Included: Final cleaning, Firewood

A stylish base for a holiday in Ylläs in a great location! This cozy log apartment in the Myllylehto area of ​​Äkäslompolo is very suitable for the car-free due to its central location. Everything you need - trails, ski bus stop (200 m), shops and restaurants - are within walking distance.

Nukkuva Poro (“Sleeping Reindeer”) offers space for groups of up to four people. There is one bedroom downstairs and two beds upstairs and a private toilet on each floor. In the living room you can sit in the evening by the atmospheric stone fireplace. In the well-equipped kitchen you will find everything you need for cooking. In the log sauna you can relax after an outdoor day. In the basement you will also find equipment for ski vaxing. Charging electric car is allowed using the outdoor power socket. The charging current recommendation is a maximum of 8 amperes and a charging time recommendation of 5 hours.

In the same yard you will find many of our cottages - ask for options for larger groups as well!

Living area: 42 + 14 m²
Built: 2010

Amenities

Dishwasher, Fridge, Coffeemaker, Electric kettle, Toaster, Stove/Oven, Microwave, Washing machine, Drying cabinet, Electric sauna, Shower, WC, Fireplace, Smart TV, Hair dryer, Music player, Car heating

EV charging: regular socket (50 €)
Wifi

Distances

Grocery: 0,9 km, Restaurant: 0,6 km, Cross-country ski trails: 0,3 km, Ski resort: 4 km, Ski Bus: 0,2 km, Snowmobile tracks: 0,3 km, Airport: 50 km, Railway station: 35 km, Neighbours: 0 km, Spa: 14 km, Helsinki: 960 km, Rovaniemi: 175 km
Check-in: 16:00
Check-out: 10:00
Pets: Not allowed

Outside the high season, arrival and departure times can be flexible. Read more


Check availability

Location

Myllylehdontie 12 L 43 , 95970, Äkäslompolo

Reviews

Nukkuva Poro
(10 reviews)
Timo 25.09.2022
”Nukkuva Poro” oli aivan odotusten mukainen,rauhallinen ja ehkä turhiin lämmin! Puutteita,astianpesuaine oli,hyvin vähissä,laimeaa,vettä joukossa,paperit kovin annosteltu,toive vielä pieni puurokauha
Mukavaa, että viihdyitte! Toiveet pienetkin toteutamme, tervetuloa uudelleen! -AuroraCottage
Riitta18.09.2022
Nukkuvan Poron sijainti on mainio autottomalle lomailijalle, keskustan palveluihin sopiva kävelymatka. Huoneistosta löytyy melkeinpä kaikki tarvittava, lattiaharjaa emme löytäneet vaikka rikkalapio oli siivouskomerossa. Keittiö oli täysin varusteltu kodinkoneineen ja astiastoineen samoin kylpyhuone. Parven wc:sta plussaa, toinen wc-istuin löytyy alakerran kylpyhuoneesta (saunan pesuhuone). Kolmen hengen naisporukkamme olisi ilahtunut, jos vaatekaappeja ja -henkareita olisi ollut enemmän. Auroracottageen soittaessani palvelu oli erittäin ystävällista ja avuliasta. Huippua, että pääsimme huoneistoon heti Kolarin junabussin saavuttua Äkäslompoloon!
Mahtavaa kuulla, että tykkäsitte. Mukavaa syksyä teille kaikille! -AuroraCottage
Hanna19.07.2022
Mökki vastasi hyvin meidän perheen tarpeita. Kaikki tarpeellinen löytyi. Mökki on kauniisti sisustettu. Ainut ikävä juttu on aikainen (klo 10) huoneenluovutus. Aamu-uniselle perheelle oli turhan kiireinen aamu, joten sen takia ehkä jatkossa varaamme muualta. Noin muuten viihdyimme hyvin! Kiitokset!
Kiitos mahtavasta palautteesta! Tuloaika ja lähtöaika ovat kiveen hakattuja vain sesongissa siivouksien takia. Muutoin kiirellisimmän sesongin ulkopuolella ajat kirjautumiselle ovat sovittavissa. Tervetuloa uudelleen! -AuroraCottage
Kaisu30.04.2022
erinomainen varustus, siisti ja kaunis mökki, kävelymatkan päässä keskustasta
Kiitos palautteesta, hienoa kuulla! Tervetuloa uudelleen. -AuroraCottage
Matti28.03.2022
Siisti, toimiva ja hyvä sijainti.
Aino miinus keittön tuolit joita ei tehty istumista varten
Kiitos palautteesta ja tervetuloa uudelleen! -AuroraCottage
Kirsi04.03.2022
Erittäin siisti, riittävät ja toimivat tilat neljälle. Nätisti sisustettu. Astianpesukone kannattaisi kiinnittää kalusteisiin, jottei hajoa ennen aikojaan tai riko mitään.
Mukava kuulla, että tilat vastannut odotuksia! Tervetuloa uudelleen. -AuroraCottage
Erkki Eerola28.12.2021
Ihana majapaikka perheemme lomalle!
Ihana kuulla, mukavaa uutta vuotta! - AuroraCottage
Satu16.12.2021
Upea mökki, mukavasti rivitalot aseteltu tontille. Lumikolasta ja lapiosta emme löytäneet mainintaa, mutta kysyimme naapureilta, jotka kertoivat, että ne olivat rivitalon yhteiset (eli vaikka lapio olikin jonkun naapurin oven pielessä sitä sai käyttää). Mökki oli sisutettu mukavasti; sitä oli ilo katsella ja se toimi, myös parvitila ja sinne menevät rappuset. Monta kaunista yksityiskohtaa. Saunan oven yläsaranan nuppi saattaa kohta irrota, kannattaa tarkistaa se jossain välissä.
Kiitoksia palautteestanne. Mukava kuulla, että olette viihtyneet Nukkuvassa Porossa. -AuroraCottage
Esa25.09.2021
Siisti huoneisto. Sängyt hyvä nukkua ja kaikki tarpeellinen oli huoneistossa. Olohuoneen jalkalamppu ei toiminut, mutta se ei haitannut meitä.
Kiitos ja tervetuloa uudelleen! Jalkalamppu laitetaan kuntoon. - AuroraCottage
Katri18.09.2021
Nukkuva Poro oli todella siisti ja viihtyisä majoituspaikka, johon voisi mielellään tulla uudelleen. Kahdelle henkilölle tilaa oli reilusti, mutta etenkin jos olisi useampi majoittuja, olisi säilytystilaa hyvä olla enemmän. Pienillä asioilla voisi saada vielä lisää mukavuutta, esim. ripustuskoukkuja vaatteille eteiseen, makuuhuoneeseen ja parvelle. Parven wc:ssä olisi hyvä olla pieni hylly nurkassa lavuaarin vieressä ja peili saisi olla ylempänä, että näkisi kumartumatta kasvot.
Kiitos paljon. Mukavaa, kun piditte mökistämme. Hyviä pointteja, pienet parannusehdotukset laitetaan kuntoon. Tervetuloa uudelleen! - AuroraCottage

Contact us

info@auroracottage.com

+358 41 3188 683

AuroraCottage Oy

Checkout - Oma maksutapa kaikille