fbpx
Planyo online booking system
View all 24 images

Kuusela

Ylläs Ylläsjärvi   3.6 (8 reviews)
6 + 2 persons   1 bedroom

Included: Final cleaning, Firewood

Kuusela is a cozy and functional log cabin for maximum 8 people. Ylläsjärvi's services can be found within walking distance. The cottage is close to the main road, but the yard faces the forest and there are no neighbors in sight, so you can enjoy your own peace. Kuusela is a perfect place for spotting northern lights, as the environment is completely free of light pollution and the views are spacious.

The cottage has plenty of storage space and the kitchen is well equipped for the needs of a large group. Upstairs there is a bedroom with a double bed and a loft with four 80 cm wide beds. The downstairs dressing room has a sofa bed that spreads out as a 160 cm wide bed if needed. There is also a spacious entrance hall, kitchen, living room, dressing room, a bathroom with a sauna and a toilet and a separate toilet downstrais. The sauna gives you a gentle bath and the washroom is spacious enough. Electric heating, an air source heat pump and a fireplace ensure comfortable conditions for your stay. You can store and wax your skis in an outside storage room. There is also an atmospheric barbecue hut in the yard.

Living area: 88 m²
Built: 1994

Amenities

Skiing trail nearby
Free WiFi
Fireplace
Grill

Dishwasher, Fridge, Freezer, Coffeemaker, Electric kettle, Toaster, Stove/Oven, Microwave, Washing machine, Drying cabinet, Electric sauna, Shower, WC, WC x 2, TV, Smart TV, Hair dryer, Music player, Travel cot, Highchair, Potty, Air-source heat pump, Car heating, Ski mainentance room, Barbeque hut


Distances

Grocery: 1,4 km, Restaurant: 1,1 km, Cross-country ski trails: 0,2 km, Ski resort: 5 km, Ski Bus: 1,4 km, Snowmobile tracks: 0,2 km, Airport: 34 km, Railway station: 35 km, Neighbours: 0,2 km, Spa: 5 km, Helsinki: 961 km, Rovaniemi: 176 km

Things to know

Check-in: 16:00
Check-out: 10:00

Outside the high season, arrival and departure times can be flexible. Read more

Pets: Not allowed
ev-station-off EV charging: not allowed
Smoking: Not allowed

Check availability


Location

Rajatievantie 1, 95980, Ylläsjärvi

Reviews

Kuusela
(8 reviews)
Mikko16.04.2023
Mökki oli ok. Jonkin verran kuului liikenteen ääniä sisälle läheisen tien vuoksi. Mökki oli siivottu huolimattomasti ja huomautimme tästä. Mökki siivottiin uudelleen pyynnöstämme.
Kiitos palautteesta. Hyvä, että siivous tuli hoitamaan asiat lopulta kuntoon. Aurinkoista kevättä ja tervetuloa uudelleen Ylläksen vuokramökeillemme! -AuroraCottage
Joni08.04.2023
Siisti ja kodikas mökki. Pidimme erityisesti siitä, että mökki sijaitsi rauhallisella paikalla, mutta kuitenkin lähellä Ylläsjärven palveluita. Laduille pääsi polkuja pitkin nopeasti.
Mukava kuulla, että olette viihtyneet mökillä ja teillä on ollut kiva loma. Tervetuloa uudestaan! - AuroraCottage
Tiia27.03.2023
Mökki oli oikein hyvä vaihtoehto 4:lle aikuiselle ja koiralle. Eteinen oli tosi tilava ja siinä oli hyvin järjestetty tilaa vaatteiden säilytykselle, ei ollut ahdasta pukeutua vaikka koko porukalla yhtä aikaa. Alakerran kamariin järjestetty nukkumapaikka oli hyvä vaikkakin kävi siellä majailleelle henkilölle kovalla pakkasella vähän viileäksi. Keittiön varustelu oli hyvä. Mukava rauhaisa sijainti ja ladullekkin pääsi näppärästi tallattua polkua pitkin. Suksien huoltotila ja kota myös iso plussa.
Kiitos kivasta palautteesta! Tervetuloa uudelleen Ylläksen vuokramökeillemme. -AuroraCottage
Arto13.03.2023
mökki oli kivan viihtyisä olisi viihtynyt pitempäänki. Siivoukseen kannattee panostaa, lasin siruja ja jotain pieniä teräviä tikkuja lattialla,joista ei edes tiedetty mitä ne oli. Tikkuja meni jalkapohjiin oli tulla sairaalareissu onneks saatiin itse pois. Piti siivota et pysty liikkuun.
Kiitos palautteesta ja tervetuloa uudelleen. Siivojalle vietyä viestiä puutteellisesta siivouksesta. Aurinkoista kevättä! -AuroraCottage
Olli26.02.2023
Majoitus oli siisti ja tilat kohtalaisen hyvin suunniteltu. ”Keittiö” erittäin ahdas, ja valitettavasti perinteinen liesi ja pieni jääkappi-pakastin. Makuutilat yläkerrassa, jossa ei wc:tä, portaat jyrkähköt. Iso miinus, ettei kohteessa ole sähköauton latausmahdollisuutta, koska Ylläsjärvellä on tasan kaksi julkista hidaslatauspistettä. Tämän arvoa ei voi nykypäivänä väheksyä. En usko palaavani tähän kohteeseen.
Kiitos palautteesta! Vanhemmissa mökeissä on yleensä vain yksi wc, uudemmista löytyy useampi. Meillä on sivustolla pohjakuvat ja wc:n määrä varusteluluettelossa ilmoitettu. Olemme pyrkineet, että tämmöiset asiat ei tulisi yllätyksenä. Sähköauton latausmahdollisuus löytyy todella monesta kohteestamme. On hyvin ymmärrettävää, että kaikista kohteista ei löydy sähköauton latausmahdollisuutta. Vinkkinä seuraavalla reissulle! Pääset suoraan sivuiltamme (https://auroracottage.com/mokit-sahkoauton-latauspisteella/) valitsemaan kohteen, jossa sähköauton latausmahdollisuus löytyy. Tervetuloa uudelleen vuokraamillemme mökeille! -AuroraCottage
Susanna16.04.2022
Mökki oli ihan super kiva ja riittävän kokoinen. Viihdyimme tosi hyvin. Ainut mihin voisi panostaa on siivous... Kaikki astiat oli likaisia,pestiin ne uudestaan. Vessa-ja talous paperia ei oikein ollut. Sekä tiskirätti ja harja oli tosi likaiset.
Superisti kiitoksia palautteesta! Siivojalle kerrottu terveiset. Tervetuloa uudelleen! -AuroraCottage
Laura13.03.2022
Siisti, hyvin varusteltu mökki. Tilaratkaisu erikoinen. Hyvät sängyt, plussaa ainavalmiista kiukaasta
Hienoa, että olette viihtyneet. Tervetuloa uudelleen! -AuroraCottage
Noora06.03.2022
Oikein hyvä ja siisti mökki. Meidän 5 hengen porukka mahtui oikein hyvin. Kiva, että mökki oli vähän erillään niin oli oma rauha. Ja kaikki kuitenkin ihan lyhyen matkan päässä. Pihan kota oli kiva.
Kiitos palautteesta! Mukava, että viihdyitte. -AuroraCottage

AuroraCottage Oy
2939328-2

 

BOOKING INQUIRIES

info@auroracottage.com
call +358 41 3188 683
Mon - Fri 10-17
Sat 10-13

CUSTOMER SERVICE

Matters related to maintenance or cleaning are primarily handled by the property's maintenance or cleaning company, whose contact information you can find in the guest folder. If the problem cannot be solved that way, you can always reach us by email at info@auroracottage.com or by calling +358 41 3188 683.