fbpx
Planyo online booking system
View all 22 images

Mesimarja

Ylläs Ylläsjärvi   4.4 (18 reviews)
6 + 1 persons   2 bedrooms

Included: Final cleaning, Firewood

This comfy semi-detached log cabin is furnished in a typical Lappish style and is a perfect base for outdoor activities. Mesimarja is located in a great location in Tunturipalo village, in Ylläsjärvi. From here you can access the ski trails (200 m) or the SkiBus (300 m) in just a few minutes. Ylläs Ski Resort is just 2 km away.

There are two bedrooms downstairs (no doors) and three beds upstairs in the loft. Recommendation is for 4 people. One bedroom downstairs has a double bed and the other has a bunk bed. The cabin was renovated in the summer of 2020. The kitchen has an induction stove and comprehensive equipment for cooking. After spending a day in the fresh air you can relax by the fireplace or let the heat of the sauna warm you up.

Outside the cabin you can find good storage facilities for your skis as well as a separate room for ski waxing and maintenance. There is a cozy barbecue shed in the yard especially for summer guests. Electric car charging (Charge Amps Halo) is allowed for a charging fee. WiFi connection coming from 1 October 2023.

Living area: 49 m² + 17 m²
Built: 1989

Amenities

Skiing trail nearby
EV charging allowed
Fireplace
Grill
Pets allowed

Dishwasher, Fridge with freezer compartment, Coffeemaker, Toaster, Stove/Oven, Inductionstove, Microwave, Washing machine, Drying cabinet, Electric sauna, Shower, WC, Smart TV, Hair dryer, Travel cot, Highchair, Potty, Car heating, Charging point for electric car, Shared ski mainentance room, Barbeque hut


Distances

Grocery: 2 km, Restaurant: 1,1 km, Cross-country ski trails: 0,2 km, Ski resort: 2 km, Ski Bus: 0,3 km, Snowmobile tracks: 0,5 km, Airport: 38 km, Railway station: 37 km, Neighbours: 0 km, Spa: 2 km, Helsinki: 962 km, Rovaniemi: 162 km

Things to know

Check-in: 16:00
Check-out: 10:00

Outside the high season, arrival and departure times can be flexible. Read more

Pets: Allowed for 50 € pet fee
EV charging: 50 €
Smoking: Not allowed

Check availability


Location

Miilutie 4 B 4, 95980, Ylläsjärvi

Reviews

Mesimarja
(18 reviews)
Comments: 1-10  11-18  
Heikki14.04.2023
Kotoisa, kiva mökki ja pienelle perheelle sopivasti makuupaikkoja. Hyvä sijainti hiihtokeskuksen ja Ylläsjärven palveluiden puolivälissä.
Mukava kuulla, että olette viihtyneet ja kiitos kivasta palautteesta. Aurinkoista kevättä ja tervetuloa uudelleen! -AuroraCottage
Tiina18.03.2023
Mesimarja on rauhallisella alueella viihtyisässä ympäristössä. Mökissä oli puutteita kun saavuimme, mutta kaikki korjattiin hienosti annettuamme palautteen. Aurora cottage hoiti kaiken ystävällisesti, pikaisesti ja asiakkaita kuunnellen. Koko vuokrausprosessi oli täsmällinen, sujuva ja selkeä.
Kiitos hienosta asiakaspalvelusta!
Kiitos arvostelusta! Hienoa, että ilmoitit puutteista niin pystyttiin vaikuttamaan. Viat aina pyritään laittamaan ripeästi kuntoon. Lämpimästi tervetuloa uudelleen Ylläksen mökeillemme. -AuroraCottage
Jarno14.07.2022
Mökki oli oikein viihtyisä ja sieltä löytyi kaikki tarpeellinen. Mökki oli hyvin siivottu. Naapurit oli liki, mutta nyt se ei haitannut kun ei ollut sesonki ja mökit ympärillä tyhjiä. Sijainti kiva, lähikaupassa hyvä valikoima kaikkea tarpeellista.
Tosi mahtavaa kuulla, että olette viihtyneet ja mökki vastannut odotuksia. Kiitos palautteesta ja aurinkoista kesän jatkoa! - AuroraCottage
Juha01.03.2022
Mökin sijainti oli loistava. Tosin hieman yllätti naapurimökkien läheisyys. Mökin varustelutaso oli hyvä. Keittiössä olisimme kaivanneet enemmän \"tavallisia\" juomalaseja. Samoin paistinpannu oli kupristunut siten että esim kananmunan paistaminen oli haasteellista. WC:ssä olisi hyvä olla jonkilainen pelikaappi esim WC pöntön yläpuolella. Nyt siellä ei ollut laskualustaa hammasmukeille ym tavaroille. Vaikutti siltä että bideehanan tiivisteet vuotavat ja se laskee vettä lattialle ja sitä kautta lavuaarin edustalle kastellen sukat.

Sauna oli todella hyvä!
Kiitos palautteesta ja tervetuloa uudelleen! Tiedot välitetty huollolle. Peilikaappi tulossa kesällä 2022. -AuroraCottage
Mari17.12.2021
Täydellinen loma ystävien ja koiramme kanssa!
Mukava kuulla, että olitte tyytyväisiä lomaanne. Ihanaa joulun aikaa teille kaikille! -AuroraCottage
Jenni24.10.2021
Lemmikkien karvoja oli paljon sängyissä, sohvalla ja matoilla. Imuri on päivitystä vailla, koska lattiasuulake ei pysy paikallaan.
Kiitos palautteesta. Selvitellään siivouksen kanssa ongelmat ja tuodaan mökkiin kokonaan uusi imuri! -AuroraCottage
Leena15.09.2021
Mökki oli viihtyisä ja hyvällä sijainnilla. Keittiön varustelutaso myös hyvä. Miinusta siivouksesta, kissankarvoja mm. ruokapöydän tuolien istuintyynyissä ja sohvan tyynyissä, jotka siirsimme siististi sivuun lomamme ajaksi, toisen makuualkovin lattialle oli jäänyt likaiset sukat.
Kiitokset hyvästä palautteesta ja tervetuloa uudelleen! Laitoimme siivousfirmalle palautetta huolimattomuudesta. Siivouksessa on takuu. Seuraavalla kerralla, jos mökkiin mentäessä huomaatte siivouksessa huomauttamista, niin siivojalla on velvollisuus tulla korjaamaan ongelmakohdat. Siivousfirman numero on mökkikirjassa ja seinällä olevassa infolapussa. - AuroraCottage
Ritva12.09.2021
Kiitos, jälleen kerran löysimme teiltä meille sopivan mökin. Erityis kiitos hyvin varustellusta keittiöstä.
Ylläs on paras. T. Ritva,Seija, Halla ja Kuura
Kiitos jälleen kerran! Olemme täsmälleen samaa mieltä Ylläksestä. - AuroraCottage
Ville22.08.2021
Mökin sijainti ja varustelutaso on hyvä ellei jopa erinomainen. Vietimme Mesimarjassa oikein viihtyisän lomaviikon kissojen kanssa. Tästä siis kiitos.
Mukava kuulla, tervetuloa uudelleen mökeillemme! -AuroraCottage
Jon14.08.2021
Vuokraamamme mökki oli erittäin viihtyisä ja se vastasi odotuksiamme.
Kiitos palautteesta ja tervetuloa uudelleen mökeillemme! -AuroraCottage
Comments: 1-10  11-18  

AuroraCottage Oy
2939328-2

 

BOOKING INQUIRIES

info@auroracottage.com
call +358 41 3188 683
Mon - Fri 10-17
Sat 10-13

CUSTOMER SERVICE

Matters related to maintenance or cleaning are primarily handled by the property's maintenance or cleaning company, whose contact information you can find in the guest folder. If the problem cannot be solved that way, you can always reach us by email at info@auroracottage.com or by calling +358 41 3188 683.