fbpx
Planyo online booking system

Mesimarja

Ylläs Ylläsjärvi   4.4 (16 reviews)
6   5 + 1

Included: Final cleaning, Firewood

This comfy semi-detached log cabin is furnished in a typical Lappish style. There are two bedrooms downstairs and three beds upstairs. After spending a day in the fresh air you can relax by the fireplace or let the heat of the sauna warm you up. Outside the cottage you can find good storage facilities for your ski equipment. Electric car charging from the socket is allowed for those who have paid the charging fee.

Mesimarja is located in a great location in Tunturipalo village, in Ylläsjärvi. From here you can access the ski tracks (200 m) or the ski bus (300 m) in just a few minutes. The Ylläs ski resort is just 2 km away.

Ylläs is a perfect place to enjoy the real Lapland experience. The nature surrounds you everywhere and provides many ways to enjoy it. During summer you can go trekking, hunting or fishing, or grab a fat bike and just explore. In autumn, hiking is the best way to enjoy the fall colors. On the other hand, you could just sit back and listen to the surrounding silence.

Living area: 49 m² + 17 m²
Built: 1989

Amenities

Dishwasher, Fridge, Freezer, Coffeemaker, Toaster, Stove/Oven, Inductionstove, Microwave, Washing machine, Drying cabinet, Electric sauna, Shower, WC, Fireplace, Smart TV, Hair dryer, Grill, Car heating

EV charging: not allowed

Distances

Grocery: 2 km, Restaurant: 1,1 km, Cross-country ski trails: 0,2 km, Ski resort: 2 km, Ski Bus: 0,3 km, Snowmobile tracks: 0,5 km, Airport: 38 km, Railway station: 37 km, Neighbours: 0 km, Spa: 2 km, Helsinki: 962 km, Rovaniemi: 162 km
Check-in: 16:00
Check-out: 10:00
Pets: Allowed

Outside the high season, arrival and departure times can be flexible. Read more


Check availability


Location

Miilutie 4 B 4, 95980, Ylläsjärvi

Reviews

Mesimarja
(16 reviews)
Comments: 1-10  11-16  
Jarno14.07.2022
Mökki oli oikein viihtyisä ja sieltä löytyi kaikki tarpeellinen. Mökki oli hyvin siivottu. Naapurit oli liki, mutta nyt se ei haitannut kun ei ollut sesonki ja mökit ympärillä tyhjiä. Sijainti kiva, lähikaupassa hyvä valikoima kaikkea tarpeellista.
Tosi mahtavaa kuulla, että olette viihtyneet ja mökki vastannut odotuksia. Kiitos palautteesta ja aurinkoista kesän jatkoa! - AuroraCottage
Juha01.03.2022
Mökin sijainti oli loistava. Tosin hieman yllätti naapurimökkien läheisyys. Mökin varustelutaso oli hyvä. Keittiössä olisimme kaivanneet enemmän \"tavallisia\" juomalaseja. Samoin paistinpannu oli kupristunut siten että esim kananmunan paistaminen oli haasteellista. WC:ssä olisi hyvä olla jonkilainen pelikaappi esim WC pöntön yläpuolella. Nyt siellä ei ollut laskualustaa hammasmukeille ym tavaroille. Vaikutti siltä että bideehanan tiivisteet vuotavat ja se laskee vettä lattialle ja sitä kautta lavuaarin edustalle kastellen sukat.

Sauna oli todella hyvä!
Kiitos palautteesta ja tervetuloa uudelleen! Tiedot välitetty huollolle. Peilikaappi tulossa kesällä 2022. -AuroraCottage
Mari17.12.2021
Täydellinen loma ystävien ja koiramme kanssa!
Mukava kuulla, että olitte tyytyväisiä lomaanne. Ihanaa joulun aikaa teille kaikille! -AuroraCottage
Jenni24.10.2021
Lemmikkien karvoja oli paljon sängyissä, sohvalla ja matoilla. Imuri on päivitystä vailla, koska lattiasuulake ei pysy paikallaan.
Kiitos palautteesta. Selvitellään siivouksen kanssa ongelmat ja tuodaan mökkiin kokonaan uusi imuri! -AuroraCottage
Leena15.09.2021
Mökki oli viihtyisä ja hyvällä sijainnilla. Keittiön varustelutaso myös hyvä. Miinusta siivouksesta, kissankarvoja mm. ruokapöydän tuolien istuintyynyissä ja sohvan tyynyissä, jotka siirsimme siististi sivuun lomamme ajaksi, toisen makuualkovin lattialle oli jäänyt likaiset sukat.
Kiitokset hyvästä palautteesta ja tervetuloa uudelleen! Laitoimme siivousfirmalle palautetta huolimattomuudesta. Siivouksessa on takuu. Seuraavalla kerralla, jos mökkiin mentäessä huomaatte siivouksessa huomauttamista, niin siivojalla on velvollisuus tulla korjaamaan ongelmakohdat. Siivousfirman numero on mökkikirjassa ja seinällä olevassa infolapussa. - AuroraCottage
Ritva12.09.2021
Kiitos, jälleen kerran löysimme teiltä meille sopivan mökin. Erityis kiitos hyvin varustellusta keittiöstä.
Ylläs on paras. T. Ritva,Seija, Halla ja Kuura
Kiitos jälleen kerran! Olemme täsmälleen samaa mieltä Ylläksestä. - AuroraCottage
Ville22.08.2021
Mökin sijainti ja varustelutaso on hyvä ellei jopa erinomainen. Vietimme Mesimarjassa oikein viihtyisän lomaviikon kissojen kanssa. Tästä siis kiitos.
Mukava kuulla, tervetuloa uudelleen mökeillemme! -AuroraCottage
Jon14.08.2021
Vuokraamamme mökki oli erittäin viihtyisä ja se vastasi odotuksiamme.
Kiitos palautteesta ja tervetuloa uudelleen mökeillemme! -AuroraCottage
Heini11.06.2021
Mökki oli erinomaisen toimiva,kotoisa ja siisti.Suosittelen!
Kiitos kivasta palautteesta ja tervetuloa uudelleen mökeillemme! -AuroraCottage
Minna28.03.2021
Mökki oli toimiva, hyvällä paikalla ja viihtyisä.Ainoa miinus tulee siivouksesta. Yläkerrasta löytyi lattialta käytetyt korvatulpat ja takka oli jätetty tyhjentämättä (mm. pelikortit ja muuta roskaa puoliksi poltettujen puiden lisäksi)
Mökin siivouksesta vastaava yritys on saanut tästä palautteen ja asia on käyty lävitse heidän kanssaan. Mukavaa, että olette viihtyneet ja Ylläs on ihastuttanut! Tervetuloa uudelleen! - AuroraCottage
Comments: 1-10  11-16  

Contact us

info@auroracottage.com

+358 41 3188 683

AuroraCottage Oy

Checkout - Oma maksutapa kaikille