Planyo online booking system

KeloSydän

Ylläs Äkäslompolo   4.4 (19 reviews)
8 + 2 persons   4 bedrooms

Included: Final cleaning, Firewood

This KeloSydän log cottage emanates love and style. It is a perfect choice for guests appreciating quality. The best of this loghouse is absolutely the gorgeous views towards the Ylläs mountain combined with the Nilivaara’s best place beside the Kesänkijoki-river. You are able to reach the well maintained cross-country skiing and walking paths directly from the ground. The location of this loghouse suites very well even travelling without a car with it’s location nearby the facilities. You can reach the services such as restaurants and shops on foot. The ski-bus stop is at 100m. The hot tub on the yard is unfortunately not included in the price. KeloSydän has one toilet.

This loghouse is well- equipped even for ten persons. We however recommend max 6 adults. There are two bedrooms with separated beds in the ground-floor. The upper floor has two bedrooms, one with a doublebed, the other one with a convertible sofa. There are also two extrabeds.
You can feel the genuine Lapland atmosphere in this cosy cottage. The natural stone fireplace spreads its warmth even when it is freezing outside. The interior of this loghouse has been renovated during the last few years. You can find a high chair and a travel bed for children. The security safety check of this loghouse has been done by a professional.

Living area: 120 m²
Built: 1988

Amenities

Fell view
Skiing trail nearby
Free WiFi
Fireplace
Desk for remote work
Grill
Pets allowed

Dishwasher, Fridge, Freezer, Coffeemaker, Nespresso coffee machine, Electric kettle, Toaster, Stove/Oven, Inductionstove, Microwave, Washing machine, Drying cabinet, Electric sauna, Shower, WC, Smart TV, Hair dryer, Music player, Travel cot, Highchair, Potty, Baby bathtub, Car heating


Distances

Grocery: 2 km, Restaurant: 0,8 km, Cross-country ski trails: 0 km, Ski resort: 3,5 km, Ski Bus: 0,2 km, Snowmobile tracks: 0,3 km, Airport: 48 km, Railway station: 38 km, Neighbours: 0,1 km, Spa: 14 km, Helsinki: 960 km, Rovaniemi: 175 km

Things to know

Check-in: 16:00
Check-out: 10:00

Outside the high season, arrival and departure times can be flexible. Read more

Pets: Allowed
ev-station-off EV charging: not allowed
Smoking: Not allowed

Check availability

Location

Ulkuniementie 4, 95970, Äkäslompolo

Reviews

KeloSydän
(19 reviews)
Comments: 1-10  11-19  
Ulla10.03.2023
Mökki oli erinomaisella paikalla, aivan hiihtolatujen vieressä. Ruokailutilasta kaunis näkymä Yllästunturille. Huonejako oli toimiva, mutta yläkerran aulatila oli kuuma. Keittiö oli mökin kokoon nähden pieni, etenkin astianpesukone saisi olla isompi. Suksivarasto/voitelutila oli lukittuna.
Kiitoksia palautteesta, maisema kelpaa katsella! Pieni varasto on yksityiskäytössä, niin kuin monella muullakin vuokramökillä. Käytössä on ulkovarasto ja puuvarasto tavaroiden säilytykseen. Sukset voi tarpeen tullen voidella puuvajassa tai ulkona. Aurinkoista kevättä! -AuroraCottage
Mandi01.02.2023
Huippu sijainti Ylläksellä lähellä palveluita ja ennen kaikkea hiihtäjille! Sauna erinomainen ja puitteet kunnossa. Ainut miinus, että on vain yksi vessa, mutta tämä oli tiedossa.
Kiitos arvostelusta ja aurinkoista kevättä! -AuroraCottage
Marjo 23.01.2023
Aivan ihana, tunnelmallinen mökki upealla näköalalla (erityisesti kirkkaalla säällä). Kävelymatka kaupalle, pärjäsimme hyvin ilman autoa. Mökki oli hyvin varusteltu ja kaikki toimi moitteettomasti. Suosittelen lämpimästi!
Kiitos hienosta arvostelusta ja tervetuloa uudelleen! Maisema on ihana. -AuroraCottage
Marjo08.01.2023
Vietimme kuuskymppiset perheen kesken isolla joukolla, vauvasta vaariin. Mökki oli ihana, sijainti mainio, maisema sulattava.
Kiitämme arvostelusta ja toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi uudelleen. -AuroraCottage
Tarja25.09.2022
Oikein mukava ja hyvin varusteltu mökki. Viihdyimme erittäin hyvin. CD-soitinta tai kunnon bluetooth-kaiuttimia olisimme kaivanneet
Kiitos hienosta palautteesta! Bluetooth-kaiutin asia laitettu korvan taakse ja hoidetaan mökkiin. Mukavaa lomalta paluuta ja tervetuloa uudelleen. -AuroraCottage
Emmi23.04.2022
Olimme Emmi Reijulan seurueella liikenteessä. Erinomaiset puitteet! Tulemme varmasti vielä uudestaan!
Hieno kuulla. Kiitos mahtavasta palautteesta ja tervetuloa uudelleen! -AuroraCottage
Mari18.09.2021
Meitä oli 4 aikuista, yksi 2v lapsi ja kaks koiraa. Hyvin mahuttiin ja kaikki meni hyvin. Ollaan tosi tyytyväisiä kaikinpuolin!!! Ihan mahtavaa että on takkaki ja puut! Samoin grilli mitä voi lainata.
Ihanalla paikalla ruokapöytä ja sauna lämpeni hyvin! Jos jotaki negatiivista ihan pakko sanoa niin sitte se että ko on vain 1 WC ja heti ko on porukkaa niin kaipais ehkä toisenni vessan, mutta ei mikkään iso miinus!!
Tullan kyllä toistekki!!
Kiitos ja iloista syksyn jatkoa! - AuroraCottage
Topi12.09.2021
Erinomainen sijainti ja hyvät varustelut. Kaikkiin kysymyksiin sai nopeasti vastauksen. Ehdottomasti 5/5 mökki. Ainoana kehityskohteena niin mökissä oli melko kylmä (noin 16 astetta) kun saavuttiin. Toki ei ollut hankala asia hoitaa laittamalla itse patterit päälle mutta pitkän ajomatkan jälkeen olisi ollut mukava, että olisi valmiiksi ollut lämmintä. Mutta muutoin niin erinomainen kokemus, että tämä ei vähennä tähtiä.
Kiitos palautteesta. Pahoittelut, kun lämpötilojen vuodenaikavaihtelua ei oltu huomioitu. Hienoa, että olette viihtyneet. - AuroraCottage
Aino22.08.2021
Kaunis ja viihtyisä mökki hyvällä sijainnilla! Kysymyksiin ja palautteisiin vastattiin todella nopeasti ja asiointi Aurora mökkien kanssa oli vaivatonta. Mökissä hyvä varustelutaso. Isommalle porukalle tosin yksi wc ja kylpyhuone kävivät vähän pieneksi. Keittiö oli todella hyvänkokoinen, mutta sekä astianpesukone, että jääkaappi pienehköt. Lisäksi mökillä oli niukasti esim. Wc- ja talouspaperia tarjolla. Mahdollisuus käyttää pihalla olevaa paljua lisämaksusta olisi taannut yhden tähden lisää.
Kiitos palautteesta ja tervetuloa uudelleen! Hienoa, että asiat ovat sujuneet. Kaikilta mökeiltämme löytyy ns. starttipaketti wc- ja talouspaperia siltä varalta, jos mökillle saavutaan, vaikka kauppojen ollessa kiinni. Wc- ja talouspaperit siis eivät varsinaisesti kuulu mökin varusteluun. - AuroraCottage
Riitta06.08.2021
Kiva pienen porukan mökki. Papereita olisi voinut olla (wc ja talouspaperi) Viihdyimme
Mukavaa, että viihdyitte! -AuroraCottage
Comments: 1-10  11-19  

AuroraCottage Oy
2939328-2

 

BOOKING INQUIRIES

info@auroracottage.com
call +358 41 3188 683
Mon - Fri 10-17
Sat 10-13

CUSTOMER SERVICE

Matters related to maintenance or cleaning are primarily handled by the property's maintenance or cleaning company, whose contact information you can find in the guest folder. If the problem cannot be solved that way, you can always reach us by email at info@auroracottage.com or by calling +358 41 3188 683.