fbpx
Planyo online booking system
View all 23 images

Tunturin Topaasi

Ylläs Ylläsjärvi   4.5 (11 reviews)
6 + 1 persons   2 bedrooms

Included: Final cleaning, Firewood

A cozy and atmospheric log cabin with two bedrooms and a loft. This semi-detached house is located in a quiet location in Tunturipalo in the village of Ylläsjärvi. The slopes of Ylläs are only 2 km away, and Finland's largest network of ski trails starts only 200 meters away.

The cottage is best suited for 1-4 people. Tunturi Topaasi has two separate bedrooms and a low ceiling loft. One bedroom has a double bed, and the other one a 120 cm wide bed. The loft is accessed via steep stairs and has beds for two people. The cabin also has a folding mattress as a spare bed if needed.

Tunturin Topaasi is well equipped and everything you need is available. After spending a day in the fresh air you can relax by the fireplace or let the heat of the sauna warm you up. For children, there is a highchair, a travel bed, a potty, sleds and a kick sled. Pets are also welcome in this cottage. Tunturin Topaasi underwent a light renovation in 2020. There is a separate ski storage room outside, where you can store your sports equipment and wax your skis. The large terrace invites you to cool off after the sauna.

Living area: 53,5 m² + 15 m² (matalaa tilaa)
Built: 1988

Amenities

Skiing trail nearby
Fireplace
Grill
Pets allowed

Dishwasher, Fridge with freezer compartment, Coffeemaker, Electric kettle, Toaster, Inductionstove, Oven with a microwave function, Washing machine, Drying cabinet, Iron, Electric sauna, Shower, WC, Fireplace, TV, Hair dryer, Music player, Travel cot, Highchair, Potty, Air-source heat pump, Grill, Sled x 2, Kicksled, Car heating, Shared ski mainentance room


Distances

Grocery: 2 km, Restaurant: 1 km, Cross-country ski trails: 0,2 km, Ski resort: 2 km, Ski Bus: 0,3 km, Snowmobile tracks: 0,5 km, Airport: 38 km, Railway station: 37 km, Neighbours: 0 km, Spa: 2 km, Helsinki: 960 km, Rovaniemi: 160 km

Things to know

Check-in: 16:00
Check-out: 10:00

Outside the high season, arrival and departure times can be flexible. Read more

Pets: Allowed for 50 € pet fee
ev-station-off EV charging: not allowed
Smoking: Not allowed

Check availability


Location

Miilutie 1, 95980, Ylläsjärvi

Reviews

Tunturin Topaasi
(11 reviews)
Comments: 1-10  11-11  
Asta12.03.2021
Perussiisti kiva mökki, hyvä varustetaso, loistava sijainti lähellä rinteitä ja latuja, hyvät oheispalvelut eli kätevä avainnouto ja -palautus, piha-auraukset hoitui, takkapuut hyvät ja riittävästi.. Rauhalliset yöunet eli hyvät sängyt, eikä mitään häiriöääniä ympäristöstä, vaikka lähialueen mökeissäkin oli asujia!! Ja tosi nopsasti lämpiävä sauna!! Kiitos, lomamme onnistui täydellisesti majoittumisfasiliteettien osalta ja muutenkin! Tullaan toistekin tähän mökkiin esim. syysruskan aikaan..!!KIITOS!
Todella kiva kuulla. Kaikesta päätellen loma on mennyt miellyttävissä merkeissä, tervetuloa uudelleen! - AuroraCottage
Ella14.02.2021
Lomamme sujui oikein hyvin, mökki oli tunnelmallinen ja hyvin varusteltu. Se oli sopivan kokoinen kolmen aikuisen porukallemme, neljä menisi vielä hyvin mutta en suosittelisi sitä isommalle porukalle. Parvelle on hankala kulkea, se ei mielestäni sovellu ainakaan lapsille.

Sauna oli mennyt rikki juuri ennen saapumistamme, mutta korjaaja järjestettiin paikalle heti toisena päivänä vaikka oli sunnuntai, ja sauna saatiin nopeasti kuntoon. Asiakaspalvelu toimi todella hyvin!

Astianpesukone, pyykkikone, kuivauskaappi jne, kaikki toimivat hyvin, myös uuni/mikro vaikka sen käytössä olikin hieman opettelua. Pyykkikone oli hieman vanhempaa mallia mutta sen käyttö sujui kuitenkin hyvin. Keittiö oli todella hyvin varusteltu (astiat, kattilat ja pannut, yms). Jääkaappi on melko pieni, ja pakastin vain pieni lokero, mutta se riitti kolmelle hengelle ihan hyvin.

Kiitos, oli todella mukava loma! Plussaa myös potkukelkoista ja pulkista 🙂
Kiitos paljon arvostelusta ja aurinkoista talven jatkoa! Pyykinpesukone vaihdettu uuteen. - AuroraCottage
Outi06.02.2021
Mökki vastasi täysin odotuksiamme. Sijainti oli ihanteellinen moneltakin kantilta,mutta erityisesti läheltä lähtevät,valaistut hiihtoladut olivat meillä kovassa käytössä. Meitä oli 2 aikuista ja mökki olikin kooltaan juuri sopiva meille, suosittelisinkin sitä 2-4 hengelle. Varustelu oli sopiva ja sieltä löytyi kaikki tarvittava(hiustenkuivaajaa emme löytäneet,mutta ei se haitannut). Mökki oli siisti ja kaikki toimi erittäin hyvin varauksesta,loman loppuunmmesaakka. Suosittelemme ehdottomasti mökkiä muillekin!
Kiitos arvostelusta! Hiustenkuivaaja viety mökille. Mukavaa talven jatkoa. - AuroraCottage
Anna24.01.2021
Mökki oli viihtyisä ja kahdelle ihmiselle oivallisen kokoinen. Mökkiin oli helppo löytää ja mökin pihapiiri oli mukavan rauhallinen, vaikka ympärillä olikin useita mökkejä. Mökissä parasta oli iso takka ja sitä olikin rentouttava illalla poltella ja katsella. Myös etäisyys Ylläksen rinteille on erinomainen.

Ainoa pieni miinus oli, että polttopuut olivat päässeet loppumaan ennen tuloamme ja meni pari päivää, että niitä tuli lisää. Muuten kaikki toimi varsin moitteetta ja mökki vastasi kuvaustaan.
Kiitos palautteesta. Teemme parhaamme, että mökit pysyvät kunnossa. Mukavaa alkuvuotta! - AuroraCottage
Kirsi Elina 26.12.2020
Sopivan kokoinen max kolmelle aikuiselle tai yhdelle perheelle. Keittiö/ keittopiste todella pieni. Oltaisiin kaivattu siihen työtasoa lisää ja myös edes hiukan suurempaa jääkaappia. Muuten siisti. Parempi suksien hoitopaikka olisi myös hyvä olla. Laseja/ astioita jopa yli tarpeen. Sijainti ok.
Kiitos palautteestanne. Keittiöön lisätty klaffipöytä, joten työtasoa on nyt enemmän. Mökillä on erillinen kylmä suksivarasto, josta löytyy voiteluteline. Tässä mökissä ei ole mahdollisuutta valitettavasti parempaan suksien hoitopaikkaan. - AuroraCottage
Jaana 10.12.2020
Vuokraamme vuosittain Ylläs-Äkäslompolo -seudulta parin viikon loman ajaksi eri mökin kahdelle aikuiselle. Tunturin Topaasi ansaitsee maininnan seuraavista asioista:
+ riittävät tilat kahdelle-neljälle hengelle
+ takkapuut todella hyvät ja kiitettävän kuivat
+ murtomaahiihtäjille erinomainen sijainti - lyhimmillään matka valaistulle ladulle max 200m
+ riittävä ja hyvä astiasto - erityiskiitos loistavasta paistinpannusta
- keittiössä hyvin rajoitetusti säilytystilaa ja työtasoa
- parvelle vievät portaat lähes pystysuorat
- pakastinta ei ole, vain jääkaapin pakastelokero
Viihdyimme hyvin ja mökki palveli pienistä puutteistaan huolimatta oikein hyvin! Lisäksi erityisesti ilahdutti jo ennen mökille saapumista nopea ja avulias asiakaspalvelu! Hyviä lomaviikkoja toivotellen kaikille tuleville vierailijoille!
- Jaana ja Sami I-L
Kiitos rakentavasta palautteestanne ja mukavaa, että viihdyitte mökillämme. Mökin rakenteellisiin asioihin on vaikea tehdä muutosta, mutta katsotaan jos keksisimme jotain millä voisimme parantaa miinuskohtia. - AuroraCottage
Ritva24.06.2020
Kiitos jälleen kerran teidän mökki täytti odotukset. Kiitos hyvästä ja joustavasta palvelusta.
T. Ritva, Seija ja koirat
Kiitoksia palautteestanne. Kiva kuulla, että Tunturin Topaasi lunasti odotuksenne. -AuroraCottage
Mari 27.03.2020
Sopiva mökki, hyvällä sijainnilla. Potkurit ja pulkat iso plussa, myös suksienvoiteluteline löytyi. Kuudelle aikuiselle hieman tiukka sovitus, mutta ulkoilimme paljon ja osin eri aikaan, hyvin mahduttiin. Hyvät perusvarusteet myös keittiössä. Kiukaaseen lisäisin hieman kiviä, vastukset osittain näkyvissä.
Kiitos palautteestasi. Kiva, että viihdyitte! Kiuaskiviä lisätty. -AuroraCottage
Pirjo15.03.2020
Rauhallisella paikkaa mukava pienehkö paritalon puolikas. Ihana avotakka. Hellan käyttöön olisi hyvä olla ohjeet. Keittiön ja olohuoneen rullaverhot rikki.
Kiitos hyvästä palautteesta. Hellan käyttöön lisätty ohjeet. Keittiön ja olohuoneen rullaverhot vaihdettu uusiin. -AuroraCottage
Delphine14.02.2020
Very nice cottage with a beautiful view
Perfect for a family from 4 to 6
Thank you for the feedback. - AuroraCottage
Comments: 1-10  11-11  

AuroraCottage Oy
2939328-2

 

BOOKING INQUIRIES

info@auroracottage.com
call +358 41 3188 683
Mon - Fri 10-17
Sat 10-13

CUSTOMER SERVICE

Matters related to maintenance or cleaning are primarily handled by the property's maintenance or cleaning company, whose contact information you can find in the guest folder. If the problem cannot be solved that way, you can always reach us by email at info@auroracottage.com or by calling +358 41 3188 683.