fbpx

Ylläs majoitus: Lähellä luontoa

touko 7, 2024

Tervetuloa Lapin sydämeen – AuroraCottagesin mökeissä

Jos kaipaat hengähdystaukoa arjen pyörteistä ja unelmoit herääväsi luonnonrauhan syleilyssä, AuroraCottage tarjoaa sinulle ikimuistoisen majoituskokemuksen. Valikoimamme mökit sijaitsevat Ylläksen henkeäsalpaavissa maisemissa, missä Lapin taika tuntuu jokaisessa hengenvedossa. Nauti hiljaisuudesta, pohjoisen puhtaasta ilmasta ja revontulien loimusta suoraan mökkisi terassilta.

Tiedostamme, että jokainen matkaaja etsii lomaltaan jotain uniikkia. Siksi olemme huolehtineet, että löydät valikoimastamme juuri sinun toiveitasi vastaavan majoituksen – olipa haaveissasi sitten perinteinen mökki tai moderni luksus. Kaikki mökit on suunniteltu luontoa kunnioittaen, jotta voit kokea Lapin taian mahdollisimman aidosti.

Luonnonläheiset elämykset aivan mökkisi kynnyksellä

Aktiivista lomaa kaipaavalle Ylläksen alue tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia ulkoiluun ja seikkailuun ympäri vuoden. Talvisin voit hypätä suoraan suksille tai lumikengille, kun taas kesäisin patikointi ja maastopyöräily ovat suosittuja tapoja nauttia Lapin luonnosta. AuroraCottage auttaa sinua mielellään ehdottamaan retkiä ja aktiviteetteja, jotta saat lomastasi kaiken irti.

Ja se ei ole vielä kaikki – annamme mielellämme vinkkejä paikallisiin herkkuihin ja kulttuuritapahtumiin. Haluamme, että kokemuksesi Ylläksellä on monipuolinen ja että pääset tutustumaan lappilaiseen elämäntapaan aidoimmillaan. Voimme suositella sinulle huskysafareita, poroajeluja ja kalastusretkiä, jotka kaikki sijaitsevat lähellä majoitustasi.

Rauhaa ja rentoutumista luonnon helmassa

Jos etsit lomallesi ennen kaikkea rauhaa ja rentoutumista, AuroraCottagen mökit ovat juuri oikea valinta. Voit unohtaa arjen kiireet ja antaa mielen levätä. Vietä päiväsi lukien kirjaa takkatulen ääressä tai ihaile luontoa omalta terassiltasi. Olemme varmistaneet, että mökit ovat varusteltu kaikella tarvittavalla, jotta voit keskittyä rentoutumiseen.

Vastuullinen valinta – ympäristötietoinen majoitus

Majoitusvaihtoehtojemme varustuksessa pyrimme hyödyntämään uusiutuvia energialähteitä aina kun se on mahdollista. On tärkeää, että voit nauttia Lapin kauneudesta tietäen, että myös tulevat sukupolvet voivat tehdä samoin.

Pyrimme vähentämään majoitustoimintamme ympäristövaikutuksia monin eri tavoin. Kierrätys ja asiakkaiden kannustaminen ekologisiin valintoihin ovat meille tärkeitä.

Yhteys luontoon ympäri vuoden

Ylläksen alue on kuuluisa upeasta luonnostaan ja tarjoaa elämyksiä vuodenajasta riippumatta. AuroraCottage haluaa varmistaa, että voit kokea nämä hetket täysin rinnoin. Olipa kyseessä keskiyön aurinko, ruska-aika tai talven taikamaailma, mökeistämme käsin pääset kokemaan Lapin luonnon kaikessa monimuotoisuudessaan.

  • Tyytyväiset asiakkaat
  • Tasokkaat mökit ja loma-asunnot
  • Luotettava kotimainen yritys
  • Monipuoliset maksutavat

Lapin ihmeet odottavat

Ota aikaa itsellesi ja varaa mökki Ylläkseltä Suomen mahtavimpien luontokohteiden ääreltä.

Varaa nyt