fbpx

Luonnonläheinen majoitus ylläksen sydämessä

kesä 19, 2024

Ylläksen Luonto ja Aktiviteetit

Ylläs on tunnettu upeasta luonnostaan ja monipuolisista aktiviteeteistaan. Alueella on seitsemän tunturia, jotka tarjoavat upeat puitteet ulkoiluun ympäri vuoden. Talvella voit nauttia satumaisista tykkymetsistä ja kaamoksen pastellitaivaista, kun taas kesällä ja syksyllä luonto puhkeaa kukkaan ja tarjoaa hurmaavan väriloiston.

Ylläksellä on Suomen suurin hiihtokeskus ja laajin latuverkosto, joten hiihtäjille ja laskettelijoille riittää tekemistä. Lisäksi alueella on runsaasti mahdollisuuksia kokeilla erilaisia aktiviteetteja, kuten ratsastusta, koiravaljakkoajelua ja moottorikelkkasafareita. Ylläksen monipuolinen tarjonta tekee siitä täydellisen lomakohteen kaikille luonnon ja ulkoilun ystäville.

Majoitusvaihtoehdot Ylläksellä

Ylläksellä on tarjolla monenlaisia majoitusvaihtoehtoja, jotka sopivat niin perheille, pariskunnille kuin suuremmillekin seurueille. Me AuroraCottagella tarjoamme valikoiman laadukkaita ja tunnelmallisia mökkejä, jotka sijaitsevat sekä Äkäslompolon että Ylläsjärven puolella. Valikoimasta löytyy niin pieniä kuin suuria mökkejä, kelomökkejä, hirsimökkejä, rivitaloasuntoja ja huoneistoja.

Useimmat mökit sijaitsevat lähellä hiihtolatuja, ja joissain kohteissa latu lähtee suoraan mökin pihalta. Laskettelijoille löytyy myös ski-in-mökkejä, joihin voi laskea suoraan rinteestä. Kaikissa mökeissä on hyvin varustellut keittiöt, jotka mahdollistavat kokkailun loman aikana. Osaan mökeistä voit tuoda myös lemmikkisi mukaan, ja tarjolla on mökkejä poreammeella tai erillisellä puusaunalla.

Luonnonläheisyys ja Rentoutuminen

Ylläksen majoitusvaihtoehdot tarjoavat mahdollisuuden nauttia luonnonläheisyydestä ja rentoutumisesta. Mökit sijaitsevat usein rauhallisilla alueilla, joissa voit nauttia hiljaisuudesta ja kauniista maisemista. Luonnon keskellä oleminen auttaa irtautumaan arjesta ja keskittymään lomailuun.

Ylläksen alueella on myös paljon mahdollisuuksia rentoutumiseen ulkoilun lisäksi. Voit esimerkiksi istua ikivanhojen mäntyjen katveessa, ihailla ainutlaatuista tunturimaisemaa ja kuunnella ympärillä vallitsevaa syvää hiljaisuutta. Tämä kaikki luo täydelliset puitteet rentoutumiselle ja mielen rauhoittumiselle.

Vastuullinen Matkailu

Ylläksen alueella panostetaan kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen. Luonnon kunnioittaminen ja ekologinen elämäntapa ovat tärkeitä arvoja, joita noudatetaan myös majoituspalveluissa. Tämä tarkoittaa esimerkiksi energiatehokkaita ratkaisuja ja jätteiden kierrätystä.

Vastuullinen matkailu on tärkeää, jotta Lapin kaunis luonto säilyy puhtaana myös tuleville sukupolville. Ylläksellä voit nauttia luonnosta ja sen tarjoamista elämyksistä tietäen, että alueella tehdään jatkuvasti töitä ympäristön hyvinvoinnin eteen.

Helppo Saavutettavuus

Ylläs on helposti saavutettavissa eri puolilta Suomea. Alueelle pääsee kätevästi lentäen, bussilla, junalla tai autolla. Tämä tekee Ylläksestä houkuttelevan lomakohteen niin kotimaisille kuin ulkomaisillekin matkailijoille.

Ylläksen alueella on myös hyvät palvelut ja monipuoliset aktiviteetit, jotka tekevät lomasta mukavan ja vaivattoman. Voit keskittyä nauttimaan lomastasi ja ympäristön tarjoamista elämyksistä ilman huolta arjen kiireistä.

Ylläksen Erityispiirteet

Ylläksen erityispiirteisiin kuuluu sen ainutlaatuinen luonto ja monipuoliset aktiviteetit. Alueella on seitsemän tunturia, jotka tarjoavat upeat puitteet ulkoiluun ja luonnosta nauttimiseen. Lisäksi Ylläksellä on Suomen suurin hiihtokeskus ja laajin latuverkosto, joten hiihtäjille ja laskettelijoille riittää tekemistä.

Ylläksen alueella on myös paljon mahdollisuuksia kokeilla erilaisia aktiviteetteja, kuten ratsastusta, koiravaljakkoajelua ja moottorikelkkasafareita. Tämä tekee Ylläksestä täydellisen lomakohteen kaikille luonnon ja ulkoilun ystäville.

  • Tyytyväiset asiakkaat
  • Tasokkaat mökit ja loma-asunnot
  • Luotettava kotimainen yritys
  • Monipuoliset maksutavat

Lapin ihmeet odottavat

Ota aikaa itsellesi ja varaa mökki Ylläkseltä Suomen mahtavimpien luontokohteiden ääreltä.

Varaa nyt