fbpx

Mietitkö hyvää Lomamökin sijaintia? – Lähellä Ylläksen aktiviteetteja

kesä 10, 2024

Ylläksen monipuoliset aktiviteetit

Ylläs on tunnettu monipuolisista aktiviteeteistaan, jotka houkuttelevat matkailijoita ympäri vuoden. Alueella on tarjolla runsaasti tekemistä niin kesällä kuin talvellakin. Talvella Ylläs tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet lasketteluun, maastohiihtoon ja lumikenkäilyyn. Kesällä taas voi nauttia vaelluksesta, pyöräilystä ja kalastuksesta.

Ylläksen alueella on myös useita välinevuokraamoja, joista voi vuokrata tarvittavat varusteet eri aktiviteetteihin. Tämä tekee lomailusta helppoa ja vaivatonta, kun ei tarvitse kuljettaa omia välineitä mukanaan. Lisäksi alueella on useita opastettuja retkiä ja safareita, jotka tarjoavat unohtumattomia elämyksiä luonnon keskellä.

Perheystävälliset aktiviteetit

Ylläs on erinomainen kohde myös perheille. Alueella on runsaasti tekemistä kaikenikäisille lapsille. Talvella lapset voivat nauttia pulkkamäistä, sisäleikkipaikoista ja erilaisista ulkoiluaktiviteeteista. Kesällä taas voi suunnata vaikkapa seikkailupuistoon tai luontokeskukseen.

Ylläksen alueella on myös useita leikkipuistoja ja perheystävällisiä taukopaikkoja, joissa voi viettää mukavia hetkiä yhdessä. Lisäksi monet ravintolat ja kahvilat ovat lapsiystävällisiä, joten ruokailu sujuu vaivattomasti koko perheen voimin.

Lemmikkiystävällinen Ylläs

Ylläs on myös lemmikkiystävällinen kohde, jossa karvaiset ystävät ovat tervetulleita lähes kaikkialle. Alueella on useita koiralatuja ja talvipolkuja, joilla voi ulkoilla koiran kanssa. Kesällä lemmikin kanssa voi retkeillä kaikilla Ylläksen reiteillä, kunhan muistaa pitää koiran kytkettynä.

Ylläksellä on myös kaksi koirapuistoa, joissa lemmikit voivat telmiä vapaasti. Lisäksi monet majoituspaikat ja ravintolat hyväksyvät lemmikit, joten lomailu lemmikin kanssa on helppoa ja mukavaa.

Ylläksen kylät ja palvelut

Ylläksen alueella on kaksi pääkylää: Äkäslompolo ja Ylläsjärvi. Molemmat kylät tarjoavat monipuoliset palvelut ja aktiviteetit. Äkäslompolossa on laaja valikoima ravintoloita, kauppoja ja muita palveluita. Ylläsjärvellä taas on huippurinteet gondolihisseineen sekä laaja valikoima baareja ja ravintoloita.

Kylien välillä on helppo liikkua, ja molemmista löytyy runsaasti tekemistä ja nähtävää. Ylläksen alueella on myös maamme laajin latuverkosto, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet maastohiihtoon. Lisäksi alueella on useita kelkkareittejä, husky- ja porosafareita sekä muita aktiviteetteja.

Majoitus Ylläksellä

Ylläksen alueella on runsaasti erilaisia majoitusvaihtoehtoja, jotka sopivat eri tarpeisiin ja budjetteihin. Meillä AuroraCottagella on tarjolla viihtyisiä ja hyvin varusteltuja mökkejä, jotka sijaitsevat lähellä Ylläksen aktiviteetteja. Mökkimme tarjoavat mukavan ja rauhallisen ympäristön, jossa voi rentoutua ja nauttia lomasta.

Valikoimastamme löytyy erikokoisia mökkejä, jotka sopivat niin pariskunnille, perheille kuin isommillekin ryhmille. Mökkimme ovat hyvin varusteltuja ja tarjoavat kaikki tarvittavat mukavuudet onnistuneeseen lomaan. Lisäksi monet mökeistämme ovat lemmikkiystävällisiä, joten myös karvaiset perheenjäsenet ovat tervetulleita.

Jos etsit mukavaa ja hyvin varusteltua majoitusta Ylläksen alueelta, tutustu AuroraCottagen tarjontaan. Mökkimme tarjoavat erinomaisen tukikohdan, josta käsin voit nauttia Ylläksen monipuolisista aktiviteeteista ja kauniista luonnosta.

  • Tyytyväiset asiakkaat
  • Tasokkaat mökit ja loma-asunnot
  • Luotettava kotimainen yritys
  • Monipuoliset maksutavat

Lapin ihmeet odottavat

Ota aikaa itsellesi ja varaa mökki Ylläkseltä Suomen mahtavimpien luontokohteiden ääreltä.

Varaa nyt