fbpx

Lappi matkailu: Parhaat aktiviteetit ja nähtävyydet

touko 27, 2024

Talviaktiviteetit Lapissa

Lappi on talviurheilun ystävien paratiisi. Alue tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia niin lasketteluun, hiihtoon kuin moottorikelkkailuun. Ylläksen alueella on Suomen laajin latuverkosto, joka houkuttelee maastohiihtäjiä ympäri maailmaa. Hiihtopassilla pääset laskemaan kaikkia tunturin rinteitä, ja latujen ylläpito on huippuluokkaa.

Moottoriurheilusta kiinnostuneille löytyy 300 kilometriä kelkkareittejä, jotka tarjoavat unohtumattomia elämyksiä Lapin luonnossa. Rauhallisempaa liikuntaa kaipaaville on tarjolla husky- ja porosafareita, jotka vievät sinut lähemmäs Lapin alkuperäistä elämää. Islanninhevosella ratsastus ja avantouinti ovat myös suosittuja aktiviteetteja, jotka tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia.

Kesäaktiviteetit ja luontoelämykset

Kesäisin Lappi tarjoaa upeita mahdollisuuksia luonnossa liikkumiseen. Melonta peilityynellä Kesänkijärvellä on unohtumaton kokemus, jossa voit nauttia hiljaisuudesta ja kauniista maisemista. Keskiyön aurinko tekee kokemuksesta vieläkin erityisemmän.

Vaellus ja pyöräily ovat myös suosittuja kesäaktiviteetteja. Ylläksen alueella on monia hyvin merkittyjä reittejä, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin vaeltajille. Reipas kävely Ylläksen huipulle palkitsee upeilla maisemilla ja mahdollisuudella nähdä poroja luonnossa.

Perheille sopivat aktiviteetit

Lappi tarjoaa runsaasti tekemistä myös perheille. Lasten kanssa voi tutkia luontoa päiväretkillä, jotka kulkevat erilaisten metsätyyppien, soiden ja tunturimaisemien läpi. Lapset voivat poimia marjoja, ihailla kukkia ja leikkiä luonnon keskellä.

Talvella perheet voivat nauttia pitkistä pulkkamäistä, joita löytyy Ylläksen molemmilta puolilta. Lastenalueiden yhteydessä on laavuja ja kotia, joissa voi paistaa makkaraa ja nauttia eväistä. Poro- ja huskysafarit ovat myös suosittuja perheiden keskuudessa, ja ne tarjoavat unohtumattomia elämyksiä lapsille.

Välinevuokraus ja palvelut

Lapissa on helppo vuokrata tarvittavat välineet paikan päältä. Ylläksen välinevuokraamoista löydät laskettelu- ja maastohiihtovälineet, ahkiot, lumikengät, läskipyörät ja paljon muuta. Tämä tekee matkasta kevyemmän ja helpomman, kun et joudu kuljettamaan omia välineitäsi.

Alueella on myös runsaasti ravintoloita ja kahviloita, joissa voit nauttia paikallisista herkuista. Ylläksen puolella on Lapin suurin kyläkauppa, Jounin Kauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja palveluita.

Majoitus Lapissa

Kun suunnittelet matkaa Lappiin, on tärkeää valita sopiva majoitus. Me AuroraCottagella tarjoamme monipuolisia mökkimajoitusvaihtoehtoja, jotka sopivat niin perheille kuin pariskunnillekin. Mökkimme sijaitsevat kauniissa luonnonmaisemissa, ja ne tarjoavat rauhallisen ympäristön rentoutumiseen.

Voit valita mökin, joka sijaitsee lähellä palveluita tai luonnon rauhassa. Varausohjelmamme avulla löydät helposti ja luotettavasti sopivan majapaikan. Jos tarvitset lisätietoja, autamme sinua mielellämme myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tervetuloa nauttimaan Lapin lumosta ja rauhasta!

  • Tyytyväiset asiakkaat
  • Tasokkaat mökit ja loma-asunnot
  • Luotettava kotimainen yritys
  • Monipuoliset maksutavat

Lapin ihmeet odottavat

Ota aikaa itsellesi ja varaa mökki Ylläkseltä Suomen mahtavimpien luontokohteiden ääreltä.

Varaa nyt