fbpx

Kotoisaa majoitusta ylläksen aktiviteettien äärellä

touko 24, 2024

Ylläksen Aktiviteetit Vuoden Ympäri

Ylläs on tunnettu monipuolisista aktiviteeteistaan, jotka houkuttelevat matkailijoita ympäri vuoden. Talvella alue tarjoaa upeat mahdollisuudet hiihtoon, lasketteluun ja lumikenkäilyyn. Suomen suurin hiihtokeskus ja laajin latuverkosto takaavat, että jokainen löytää itselleen sopivan reitin. Keväällä ja kesällä Ylläksen luonto herää eloon, ja retkeily, pyöräily sekä kalastus ovat suosittuja ajanvietteitä.

Syksyllä ruskan värit maalaavat maiseman upeaksi, ja vaellusreitit kutsuvat tutkimaan tunturien kauneutta. Ylläksen seitsemän tunturia ja Pallas-Yllästunturin kansallispuisto tarjoavat unohtumattomia elämyksiä luonnon ystäville. Alueen monipuoliset palvelut ja tapahtumat tekevät Ylläksestä ainutlaatuisen lomakohteen, jossa jokainen vuodenaika tarjoaa omat erityiset kokemuksensa.

Majoitusvaihtoehdot Ylläksellä

Ylläksellä on tarjolla monenlaisia majoitusvaihtoehtoja, jotka sopivat niin perheille, pariskunnille kuin suuremmillekin seurueille. AuroraCottage tarjoaa laadukkaita ja tunnelmallisia vuokramökkejä, jotka sijaitsevat sekä Äkäslompolon että Ylläsjärven puolella. Valikoimasta löytyy niin pieniä kuin isoja mökkejä, kelomökkejä, hirsimökkejä, rivitaloasuntoja ja huoneistoja.

Useimmat mökit sijaitsevat lähellä hiihtolatuja, ja joissain kohteissa latu lähtee suoraan mökin pihalta. Laskettelijoille löytyy ski-in-mökkejä, joihin voit laskea suoraan rinteestä. Kaikissa mökeissä on hyvin varustellut keittiöt, jotka mahdollistavat kokkailun loman aikana. Osaan mökeistä voit tuoda myös lemmikkisi mukaan, ja tarjolla on mökkejä poreammeella tai erillisellä puusaunalla.

Rentoutumista ja Luonnonrauhaa

Ylläksen majoitusvaihtoehdot tarjoavat täydellisen ympäristön rentoutumiseen ja luonnonrauhasta nauttimiseen. AuroraCottagen mökit on suunniteltu luomaan kodikas ja tunnelmallinen ilmapiiri, jossa lomailu on helppoa ja stressitöntä. Ulkoilu, lepo ja mielen rauhoittuminen tapahtuvat kuin itsestään, kun ympäristö luo sille suotuisat puitteet.

Monet mökit sijaitsevat syrjäisemmillä alueilla, joissa voit nauttia luonnonrauhasta ja hiljaisuudesta. Lapsiperheille löytyy monenlaista vaihtoehtoa, ja monesta mökistä löytyykin ns. lapsivarustus eli matkasänky, syöttötuoli ja potta. Jos etsit majoitusta yritysporukalle tai isolle seurueelle, valikoimasta löytyy iso 16 hengen mökki sekä useita pienempiä mökkejä tai asuntoja vierekkäin.

Vastuullinen Matkailu Ylläksellä

Ylläksen kaunis luonto on ainutlaatuinen ja sen säilyttäminen puhtaana myös tuleville sukupolville on tärkeää. Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat arvoja, joita alueella kunnioitetaan. Luonnon kunnioittaminen ja ekologinen elämäntapa ovat itsestäänselvyyksiä, ja pyrkimyksenä on edistää kaikkien hyvinvointia noudattamalla näitä arvoja myös liiketoiminnassa.

Ylläksen alueella on panostettu ympäristöystävällisiin ratkaisuihin ja kestävään matkailuun. Tämä näkyy esimerkiksi hyvin hoidetuissa reiteissä ja ympäristöystävällisissä palveluissa. Matkailijoita kannustetaan nauttimaan luonnosta vastuullisesti ja jättämään mahdollisimman pieni jälki ympäristöön.

Vinkkejä Ylläksen Aktiviteetteihin

Ylläksellä on tarjolla monia opastettuja retkiä ja safareita, jotka voit varata kätevästi verkkokaupasta. Mikä on sinun juttusi? Ratsastus Ylläksen metsissä, sähköpyöräretki tunturin huipulle, koiravaljakkoretki tai poroajelu? Lomalla kannattaa kokeilla jotain ihan uutta ja yllättää itsensä.

Talvella ja keväällä satumaiset tykkymetsät, kaamoksen pastellitaivaat ja vihreinä sambaavat revontulet luovat täydelliset puitteet talvisille seikkailuille. Kesällä ja syksyllä voit puolestaan nauttia kukkaan puhjenneesta luonnosta, kesäisistä tuoksuista ja hurmaavasta väriloistosta. Ylläksellä kaikki on käden ulottuvilla, ja alue tarjoaa erinomaiset puitteet pidempäänkin oleiluun.

  • Tyytyväiset asiakkaat
  • Tasokkaat mökit ja loma-asunnot
  • Luotettava kotimainen yritys
  • Monipuoliset maksutavat

Lapin ihmeet odottavat

Ota aikaa itsellesi ja varaa mökki Ylläkseltä Suomen mahtavimpien luontokohteiden ääreltä.

Varaa nyt