fbpx

Kotoisat lomamökit Ylläksen maisemissa

kesä 20, 2024

Ylläksen Upeat Maisemat

Ylläs on tunnettu seitsemästä tunturistaan ja Pallas-Yllästunturin kansallispuistosta, joka tarjoaa upeat puitteet ulkoiluun ja luonnon ihailuun. Alueella on laaja valikoima vaellusreittejä, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneillekin retkeilijöille. Talvella Ylläs muuttuu talviurheilun paratiisiksi, jossa voi nauttia hiihtämisestä, lumikenkäilystä ja laskettelusta.

Kesäisin ja syksyisin Ylläksen maisemat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet patikointiin ja maastopyöräilyyn. Tunturien huipuilta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät, jotka tekevät jokaisesta retkestä unohtumattoman. Ylläksen luonnon monimuotoisuus ja rauhallisuus tekevät siitä täydellisen paikan rentoutumiseen ja arjesta irtautumiseen.

Perheystävälliset Aktiviteetit

Ylläs on erinomainen lomakohde myös lapsiperheille. Alueella on monipuolisesti tekemistä kaikenikäisille lapsille. Talvella lapset voivat nauttia pitkistä pulkkamäistä, kylpylöistä ja sisäleikkipaikoista. Kesällä ja syksyllä perheen pienimmät voivat tutustua tunturiluontoon vaellusreiteillä tai osallistua erilaisiin elämysohjelmiin.

Ylläksen monipuoliset reitit ja harjoitteluradat tarjoavat hauskaa puuhaa myös isommille lapsille. Kalastus, melonta ja ratsastus ovat oivallisia valintoja, jos kaipaatte vaihtelua. Ylläs on lasten ulkoiluparatiisi, jossa tekeminen ei lopu kesken.

Lemmikkiystävällinen Ylläs

Ylläs on myös lemmikkiystävällinen kohde. Alueella on vajaan 50 kilometrin verran koiran kanssa kuljettavaksi sopivia kävelyreittejä, joita pitkin voi kulkea karvaisen ystävän kanssa. Talviaikaan hoidetut talvipolut ja sinisin kepein merkityt reitit ovat suosittuja lenkkeilymaastoja koirien kanssa. Kesäkaudella kytketyn lemmikin kanssa voi retkeillä kaikilla Ylläksen reiteillä.

Koirat ovat tervetulleita myös taukotupiin, mikäli se sopii kaikille tupaa käyttävälle. Ylläksen koirapuistot tarjoavat mahdollisuuden lemmikkien vapaaseen telmimiseen. Koirakaverin voi ottaa mukaan myös Yllästunturin huipulle Gondolihissin kyydillä, jossa on erikseen merkittyjä koirahyttejä.

Majoitusvaihtoehdot Ylläksellä

Ylläksellä on tarjolla monipuolisia majoitusvaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. AuroraCottage tarjoaa tunnelmallisia ja kotoisia vuokramökkejä, joissa rentoutuminen ja lomailu on tehty helpoksi. Mökkejä löytyy eri kokoisia ja varustelutasoja, joten jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto.

Ylläksen mökit sijaitsevat kauniissa luonnonmaisemissa, jotka luovat täydelliset puitteet ulkoiluun ja rentoutumiseen. Majoitusvaihtoehdot ovat lähellä alueen aktiviteetteja ja palveluita, joten lomailu on vaivatonta ja mukavaa. AuroraCottage tarjoaa henkilökohtaista palvelua, joka auttaa tekemään lomastasi täydellisen.

Ylläksen Kestävä Kehitys

Ylläksen alueella panostetaan kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen. Luonnon kunnioittaminen ja ekologinen elämäntapa ovat tärkeitä arvoja, joita noudatetaan myös majoituspalveluissa. Ylläksen kaunis luonto halutaan säilyttää puhtaana myös tuleville sukupolville.

Alueella pyritään edistämään hyvinvointia ja ympäristön suojelua monin eri tavoin. Tämä näkyy esimerkiksi jätteiden kierrätyksessä, energiatehokkuudessa ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämisessä. Ylläksen lomakohteessa voit nauttia luonnon rauhasta ja kauneudesta vastuullisesti.

Helppo Saapuminen Ylläkselle

Ylläs on helposti saavutettavissa eri kulkuneuvoilla. Alueelle pääsee lentäen, bussilla, junalla tai autolla. Ylläksen molemmat kylät, Äkäslompolo ja Ylläsjärvi, sijaitsevat tunturin molemmin puolin ja tarjoavat monipuoliset palvelut ja aktiviteetit.

Ylläksen maisematie kulkee tunturin laidalla ja tarjoaa upeat näkymät. Matkan varrella on pysähdyspaikkoja, joissa voi ottaa kuvia tai nauttia piknikistä. Ylläkselle saapuminen on vaivatonta ja matka itsessään on jo elämys.

  • Tyytyväiset asiakkaat
  • Tasokkaat mökit ja loma-asunnot
  • Luotettava kotimainen yritys
  • Monipuoliset maksutavat

Lapin ihmeet odottavat

Ota aikaa itsellesi ja varaa mökki Ylläkseltä Suomen mahtavimpien luontokohteiden ääreltä.

Varaa nyt