fbpx
 
Planyo online booking system
View all 24 images

Tupasvilla 1

Ylläs Äkäslompolo   4.3 (29 reviews)
4 persons   2 bedrooms

Included: Final cleaning, Firewood

Bright, cozy semi-detached house with two bedrooms and toilets on one level. Located in quiet surroundings in Äkäslompolo’s Kaulavaara at the end of the road. Watch reindeers passing by or go outside on the numerous skiing tracks nearby! Walk to the village (closest restaurant is 700 m away) is made easy as the roads are lit in the winter time.

The kitchen is fully equipped and has gone through a facelift in 2020. Most of the furniture was renewed in 2020. A travel cot, a highchair and a potty are available for the kids. Ski waxing is made easy in a storage room that has a ski waxing table and an iron. Free WiFi access is at your disposal. In the summer time you can enjoy the backyard campfire and watch the midnight sun.

Living area: 58 m²
Built: 2006

Amenities

Skiing trail nearby
Free WiFi
Fireplace
Pets allowed

Dishwasher, Fridge, Freezer, Coffeemaker, Electric kettle, Toaster, Stove/Oven, Microwave, Washing machine, Drying cabinet, Electric sauna, Shower, WC, Smart TV, Hair dryer, Music player, Travel cot, Highchair, Potty, Car heating, Ski mainentance room, Campfire site


Distances

Grocery: 2 km, Restaurant: 0,8 km, Cross-country ski trails: 0,3 km, Ski resort: 4,5 km, Ski Bus: 0,9 km, Snowmobile tracks: 0,3 km, Airport: 51 km, Railway station: 38 km, Neighbours: 0 km, Spa: 15 km, Helsinki: 965 km, Rovaniemi: 176 km

Things to know

Check-in: 16:00
Check-out: 10:00

Outside the high season, arrival and departure times can be flexible. Read more

Pets: Allowed for 50 € pet fee
ev-station-off EV charging: not allowed
Smoking: Not allowed

Check availability


Location

Vaskoolikuja 6, 95970, Äkäslompolo

Reviews

Tupasvilla 1
(29 reviews)
Comments: 1-10  11-20  21-29  
Arto21.04.2024
Tervehdys.
Mökki oli aivan loistava ja sijainti loistava.
Tulipa vain hiihdettyä ja oltua rinteessä vaimon kanssa kun oli loistavan aurinkoiset kelit koko viikon.
Pikkuisen tein remonttia pikku pöytään ja keittiön tuoliin kun liitokset eivät pysyneet paikoillaan eikä jalat paikoillaan.
Hyvin sain korjattua kun Jonne vastaanotosta järjesti minulle liimaa niin sain kaluston kuntoon...mukavaa vaihtelua hiihdon ja laskettelun lisäksi tehdä pikkuisen töitä. :)) Takkaan löytyi hyvin kuivia koivu klapeja varastosta.
Kiitokset paljon teille.
Ehdottomasti suosittelen teidän mökkejä myös muille.
Kiva palaute, kiitos siitä! Lämpimästi tervetuloa uudelleen. -AuroraCottage
Jukka26.03.2024
Tupasvilla 1 oli kiva pieni mökki! Todella siisti! Kaikki löytyi mitä tarvitsimmekin! Keittiö varustus omaan kokkailuun oli hyvä! Hyvä sauna! Auton parkkeeraus vähän haastava, penkat jätetty niin lähelle. Hiihtoladulle lyhyt matka. Rauhallinen alue! Ainoa miinus oli takka jonka sielun elämä ei minulle auennut! Veti kun houkutteli, mutta pelti ilmeisesti ei mene kiinni. Kylmä ilma sitten veti sisälle! Mutta tullaan uudestaankin, oli positiivinen kokemus! Kiitos!
Kiitos arvostelustanne ja ilo kuulla, että viihdyitte Tupasvilla 1:ssä! Lämpimästi tervetuloa uudelleen. -AuroraCottage
Stephan23.03.2024
The cottage was perfect.
Thank you so much for the feedback! We look forward to welcoming you back in the future!
Tiina23.09.2023
Mukava mökki, jossa oli kaikki tarpeellinen. Lisäksi joustettiin upeasti tulo- ja lähtöaikojen kanssa. Vain pikkulautasia olisi saanut olla enemmän ja paistinpannun pinta oli vähän vaurioitunut. Kaikken kaikkiaan olimme erittäin tyytyväisiä!
Hienoa, että loma sujunut mukavissa merkeissä! Lämpimästi tervetuloa uudelleen. -AuroraCottage
Markus23.07.2023

The cabin was clean and all as described.
There are no black curtains so sleeping in the summer time has been a bit of a challenge. I imagine this is no problem in any other season 🙂

The trash bin in the yard was full on the day of our arrival and overflowing when we left.
We tried to call the cleaning company on our departure as the instructions dictate, but nobody answered the phone.
On the first laundry we made our clothes came out with cat hairs. We don’t have a cat. We would have told the cleaning company to clean the filters on the washing machine, specially if it is a pet friendly cabin.

Other than that we had a nice stay! 🙂
Thank you for the feedback and nice to hear your stay was nice regardless of the problems mentioned. The washing machine filters have been checked now. -AuroraCottage
Tarja 02.04.2023
Kompakti koirakohde. Tilaratkaisu onnistunut ja keittiössä tarpeeksi välineitä joka lähtöön. Takan lämmitys haastavaa, ilmastointi vähän erikoinen. Muuten loistavaa ja tyytyväinen väki kotiutui.
Kiitos kivasta palautteesta. Takka tarkastetaan ja tehdään tarvittavat toimenpiteet. Aurinkoista kevättä ja tervetuloa uudelleen! -AuroraCottage
Petteri28.03.2023
Sivuston kuvista saa paremman kuvan kuin mitä todellisuus on; laajakulmaa käytetty huolella. Olohuone maksimaalisen epämukava ja jo tilojen puolesta hankala ja ahdas, mutta kalusteet todella epämukavat viikon lomalle; sohva ja nojatuoli välittömästi vaihtoon. Mökissä myös vetää niin, että tukka hulmuaa. Takasta puhaltaa kylmää niin, että hirvittää vaikka pellit on kiinni samoin kuin ikkunoiden yläpuolella olevista korvausilmaventtiileistä. Ei olisi mukava maksaa tämän mökin sähkölaskua. Valitettavasti hinta-laatusuhde ei nyt ollut ihan kohdallaan.
Hei, onpa harmi, että kohde ei ole vastannut odotuksia. Huonekalut ovat alle 2 vuotta vanhoja, harmi jos ette niistä tykänneet. Vetoisuudesta tai kylmyydestä kannattaisi heti olla yhteydessä huoltoon, niin kuin mökkikirjassa on kehotettu, sillä asia voitaisiin korjata! Ensi kerralla kannattaa olla heti yhteydessä huoltoon, jotta asia voidaan puuttua pikimmiten. Tervetuloa uudelleen mökeillemme! - AuroraCottage
Sanna19.03.2023
Kaikki toimi kuten piti ja mökki oli siistissä kunnossa ja myös koirat viihtyivät mökissä.
Ihanaa, että olette viihtyneet! Tervetuloa uudelleen. -AuroraCottage
Sanna11.03.2023
Rento hiihtoloma viihtyisässä mökissä. Rauhallinen sijainti, kiva koiran kanssa. Velhon kodalle aamulenkillä. Ravintolaan, kauppaan ja mäkeen autolla.
Hienoa, että olette viihtyneet Tupasvillassa! Aurinkoista kevättä ja tervetuloa uudelleen. -AuroraCottage
Kim10.01.2023
Tullessa mökki kylmä, mutta jääkaappi lämmin. Takan peltiä ei saanut kiinni, joten takasta puhalsi kylmää ilmaa olohuoneeseen. Ulkoroskis täynnä jo tullessa, eikä sitä tyhjennetty kohteessa olon aikana, saunan kiuas heikkotehoinen (vanhuuttaan?) eikä lämmennyt kunnolla, Parivuode oli hyvä. Pikkuvikoja ja kuluneisuuttq. Mökki kaipaisi päivityksen tähän päivään.
Kiitos palautteestasi! Edellisellä viikolla asunnossa on ollut vuokralaisia, joten lämmöt ovat olleet säädyttettynä 21 c°. Kovilla paķkasilla lämmöt eivät välttämättä aina ehdi reagoimaan. Tupasvillan kiuas on uusittu vuosi sitten ja on toiminut moitteettomasti tähän asti. Myös huonekalut on uusittu 1,5 vuotta sitten, toki aina jotain voi kulua ja näitä uusitaankin aina tarpeen mukaan. Takka on nyt tarkistettu ja kunnossa, kiitokset infosta! Jos vierailun aikana jokin reistailee, on jatkossa hyvä olla yhteydessä huoltoon hetimiten, jotta loma voi jatkua huoletta. -AuroraCottage
Comments: 1-10  11-20  21-29  

AuroraCottage Oy

BOOKING INQUIRIES
info@auroracottage.com

+358 (0)45 787 416 02

Mon-Fri 9-17, Sat 10-13

CUSTOMER SERVICE

Matters related to maintenance or cleaning are primarily handled by the property's maintenance or cleaning company, whose contact information you can find in the guest folder. If the problem cannot be solved that way, you can always reach us by email at info@auroracottage.com or by calling +358 (0) 45 787 416 02.