fbpx

AuroraCottage: Ylläksen aktiviteetit lähelläsi

touko 30, 2024

Talviaktiviteetit Ylläksellä

Ylläs on talviurheilun ystävien paratiisi. Alueella sijaitsee Suomen suurin hiihtokeskus, joka tarjoaa monipuoliset rinteet niin aloittelijoille kuin kokeneille laskijoille. Hiihtokeskuksen lisäksi Ylläksellä on Suomen laajin latuverkosto, joka houkuttelee maastohiihtäjiä ympäri maailmaa. Talvella voit myös nauttia satumaisista tykkymetsistä ja kaamoksen pastellitaivaista.

Jos kaipaat vaihtelua perinteiseen lasketteluun ja hiihtoon, Ylläksellä on tarjolla myös muita talviaktiviteetteja. Voit kokeilla esimerkiksi koiravaljakkoajelua tai porosafaria, jotka tarjoavat unohtumattomia elämyksiä Lapin luonnossa. Lisäksi alueella on mahdollisuus osallistua opastetuille retkille, kuten lumikenkäilyyn tai moottorikelkkasafareille.

Kesä- ja syysaktiviteetit

Kesällä ja syksyllä Ylläs muuttuu ulkoilijan unelmakohteeksi. Alueen laajat ja hyvin hoidetut reitit tarjoavat erinomaiset puitteet patikointiin ja maastopyöräilyyn. Voit nauttia kukkaan puhjenneesta luonnosta, kesäisistä tuoksuista ja syksyn hurmaavasta väriloistosta. Ylläksen seitsemän tunturin kokonaisuus ja Pallas-Yllästunturin kansallispuisto tarjoavat upeat maisemat ja monipuoliset reitit.

Kalastus, melonta ja ratsastus ovat myös suosittuja aktiviteetteja kesäisin. Voit vuokrata välineet helposti paikallisista vuokraamoista ja lähteä nauttimaan luonnon rauhasta. Ylläksellä on myös useita järviä ja jokia, joissa voit kokeilla onneasi kalastuksen parissa.

Perheille sopivat aktiviteetit

Ylläs on erinomainen lomakohde myös lapsiperheille. Alueella on paljon tekemistä perheen pienimmille, kuten pitkät pulkkamäet, kylpylät ja sisäleikkipaikat. Pallas-Yllästunturin kansallispuisto on helposti saavutettavissa myös lasten kanssa, ja siellä voi nauttia ikimetsien ja tunturimaisemien kauneudesta.

Kesäisin ja syksyisin lasten kanssa voi kirmata tuntureilla joko jalkavoimin tai vaivattomammin gondolihissin kyydissä. Huipulla avautuva maisema tunturijonoineen on vaikuttava myös pienelle retkeilijälle. Ylläksen monipuolisilla reiteillä ja harjoitteluradoilla on hauskaa puuhaa hiukan isommille lapsille.

Rentoutuminen ja hyvinvointi

Ylläksellä lomailu ei ole pelkkää aktiivista tekemistä, vaan myös rentoutumista ja hyvinvointia. Alueen rauhallinen ja kaunis luonto tarjoaa täydelliset puitteet mielen rauhoittumiselle ja stressin lievittämiselle. Voit nauttia hiljaisuudesta ja luonnon äänistä, istua ikivanhojen mäntyjen katveessa ja ihailla ainutlaatuista tunturimaisemaa.

Monet Ylläksen majoitusvaihtoehdot, kuten meidän tarjoamat mökit, tarjoavat mahdollisuuden rentoutua omassa rauhassa. Voit nauttia takkatulen lämmöstä ja viettää aikaa perheen tai ystävien kanssa. Lisäksi alueella on useita hyvinvointipalveluita, kuten hierontaa ja joogaa, jotka auttavat sinua rentoutumaan ja lataamaan akkuja.

Vastuullinen matkailu

Ylläksellä arvostetaan kestävää kehitystä ja vastuullista matkailua. Alueen puhdas luonto ja kauniit maisemat halutaan säilyttää myös tuleville sukupolville. Siksi on tärkeää kunnioittaa luontoa ja noudattaa alueen sääntöjä ja ohjeita. Voit esimerkiksi osallistua opastetuille retkille, joissa opit lisää alueen luonnosta ja sen suojelusta.

Meidän mökit on suunniteltu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Käytämme ekologisia materiaaleja ja pyrimme minimoimaan ympäristövaikutukset. Haluamme varmistaa, että Lapin luonto säilyy puhtaana ja kauniina myös tulevaisuudessa.

  • Tyytyväiset asiakkaat
  • Tasokkaat mökit ja loma-asunnot
  • Luotettava kotimainen yritys
  • Monipuoliset maksutavat

Lapin ihmeet odottavat

Ota aikaa itsellesi ja varaa mökki Ylläkseltä Suomen mahtavimpien luontokohteiden ääreltä.

Varaa nyt