fbpx
Planyo online booking system
Alle 25 Bilder präsentieren

Rubiini

Ylläs Äkäslompolo   4.5 (12 Stimmen)
5 + 6 Gäste   5 Schlafzimmer

Inklusive: Endreinigung, Brennholz

In diesem Ferienhaus ist viel Platz für mehrere Familien oder größere Freundeskreise. Im Erdgeschoss (98m²) ist ein Schlafzimmer mit Doppelbett und zwei Schlafzimmer mit Hochbetten. Im ersten Stock (40m²) drei Schlafzimmer für jeweils zwei Personen, zwei von den Schlafzimmern sind mit Tür (niedrige Decke). Die Sauna- und Sanitäranlagen wurden 2013 erneuert. 2014 wurde eine neue Terasse hinter die Sauna gebaut. Auch passend für Betriebsausflüge. Haustiere erlaubt, wenn sie beim Buchen bekanntgegeben worden sind.

Wallbox Pulsar Plus Typ 2 Ladestation für Elektroautos, 11 KW. Gemeinsam mit benachbarter Ferienvilla. Gebühr 50 €/Buchung (siehe Extras nach Eingabe der persönlichen Daten).

Wohnfläche: 148 m²
Gebaut: 1990

Ausstattung

Loipe in der Nähe
WLAN inklusive
Laden von E-Autos erlaubt
Kamin
Arbeitsplatz
Grill
Haustiere erlaubt

Spühlmaschine, Kühlschrank, Gefrierschrank, Kaffeemaschine, Wasserkocher, Toaster, Herd/Backofen, Mikrowelle, Waschmaschine, Trockenschrank, Elektrosauna, Dusche x 2, WC, WC x 2, Fernseher, Smart TV, Föhn, Bluetooth Lautsprecher, Reisebett, Hochstuhl, Töpfchen, Luftwärmepumpe, Grill, Schlitten, Säule zum Erwärmen des Autos, Ladestation für Elektroautos, Skiwartungsraum, Wachstisch


Entfernungen

Supermarkt: 0,7 km, Restaurant: 0,5 km, Langlaufloipen: 0,3 km, Skigebiet: 4 km, Ski Bus: 0,3 km, Schneemobil Spuren: 0,3 km, Flughafen: 50 km, Bahnhof: 38 km, Nachbarn: 0,1 km, Spa: 14 km, Helsinki: 960 km, Rovaniemi: 175 km

Was du wissen solltest

Check-in: 16:00
Check-out: 10:00

Außerhalb der Hochsaison können An- und Abreisezeiten flexibel sein. Weiterlesen

Haustiere: Erlaubt gegen 50 € Haustiergebühr
Laden von E-Autos: 50 €
Rauchen: verboten

Preise anzeigen


Lage

Hillakuja 4, 95970, Äkäslompolo

Bewertungen

Rubiini
(12 Stimmen)
Kommentare: 1-10  11-12  
Kristiina05.03.2023
Mökki oli hyvällä sijainnilla lähellä kauppoja, latuja ja rinteitä. Mökissä oli todella hyvä varustelu erityisesti keittiössä. Viihdyttiin hyvin! Ainoa miinus oli yläkerran makuutilojen mataluus ja kahdelle autolle olisi hyvä olla sähkölämmityspaikka, jos kaksi perhettä vuokraa mökin yhdessä. Satuttiin jäämään myös mökin edessä olevaan pienesti aurattuun tilaan auton kanssa jumiin, kun siinä oli paikoin pehmeää. Se olisi hyvä joko aurata kunnolla tai sitten ei ollenkaan eli vain kävelyä varten. Toisen mökin takaa menevä tie oli myös kapea, niin kahden auton kanssa pysäköinti haasteellista, mutta saatiin toimiin jotenkuten.
Kiitos hienosta palautteesta. Aurakuskille viestitetty toive aurauksesta ja sen toimivuudesta. Lämpimästi tervetuloa uudelleen! -AuroraCottage
roosa02.01.2023
Hyvät fasiliteetit, siisti ja kunnolla varusteltu mökki. Plussaa keittiön toimivuudesta, oleskelutilan suuruudesta ja musiikkilaitteesta. Yläkerran huoneet hieman ahtaampia, kuin kuvista olettaa. Kiitos paljon viikosta!
Kiitos teille vierailusta ja tervetuloa uudelleen! -AuroraCottage
Johannes26.12.2022
Mökki kuin kuvissa, eli laadukas ja hyvin varusteltu mökki. Joku valitti että liesi on hidas ja tosiaan normaali keraaminen tuo liesi, ei induktio. Toimii kuitenkin hyvin. Erityismaininta nopeasta vastausajasta sähköposteihin! Ehdoton suositus siis!
Kiitos paljon arvostelusta ja tervetuloa uudelleen! -AuroraCottage
Tiina18.04.2022
Mökki oli meidänkin isolle porukalla (6 aikuista ja 7 eri ikäistä lasta) ihan toimiva, saimme vaatteita ym. hyvin kuivatettua ja säilytettyä omilla järjestelyillä. Toki parvi oli matala ja kahdelle vanhemmalle patjat epämukavat nukkua, mutta reipas retkimieli pelasti. Ainut miinus hellan levyjen hitaus - tämänkin ratkaisimme tekemällä uunissa ruuat. Sijainti hyvä ja toisaalta eipä sitä aikaa kovinkaan paljoa tule sisällä vietettyä.
Mahtavaa, että loma sujunut ja olette viihtyneet! Uuni ja levy vaihdettu kesällä 2022. Tervetuloa uudelleen! - AuroraCottage
Jorma28.12.2021
Tunnelmallinen kelomökki varmisti joulun vieton. Hämmennystä aiheutti kun, auton laittoi lämmitykseen sammui ilmalämpöpumppu ja lämpö putosi isossa tilassa. Parivuoteellisen makuuhuoneen lattia kylmä, kun kylmää ilmaa virtaa nurkasta ja pistorasioiden kohdalta. Saunassa viemärin haju ekana päivänä, hajulukko päässyt kuivamaan. Suihkun pää ei meinaa pysyä telineessään on liian löysä kannake. Yläkerta lähinnä lapsille matalan tilan takia. Jääkaappi pienehkö isommalle porukalle.
Kelomökissä on tunnelmaa! Sähkömies tilattu tammikuulle korjaamaan pistorasia. Yläkerran mataluus on ilmoitettu mökin esittelytekstissä. Pahoittelut hajulukosta, erikoisen asiasta tekee se, että edellisellä viikolla oli myös mökillä elämää. Tutkimme asiaa. Tervetuloa uudelleen! -AuroraCottage
Anssi18.09.2021
Todella viihtyisä ja hyvin varusteltu mökki, kaikki toimi oikein hyvin. Tulemme jatkossakin mielellään varaamaan rubiini-mökkiä!
Kiitos paljon. Mukavaa kun piditte paikastamme. Tervetuloa uudelleen! - AuroraCottage
Pasi11.08.2021
Oli oikein hienot puitteet, joskin ennakkoon odotettiin hieman tilavampaa, kuvat vääristivät. Suihkut pitää uusia, olivat vioittuneet. Mökissä oli lievästi tupakantuoksuista. sijainti erinomainen ja rauhallinen ympäristö, hyvät mustikkamaastot ja kesäaktiviteetitkin lähettyvillä
Kiitos palautteesta. Suihkut vaihdetaan syyskuussa. Mukavaa, että lomanne on mennyt hyvin! -AuroraCottage
Niina21.02.2021
Kaunis kelohonkamökki oli toiveiden mukainen. Takka toi tunnelmaa koville pakkaskeleillä. Mökkiin kuuluvista potkureista oli paljon iloa. Meillä oli hyvä vierailu ja rentouttava loma.
Kaikesta päätellen lomanne on sujunut rentouttavissa merkeissä, mukavaa talven jatkoa! - AuroraCottage
Senja10.01.2021
Kotoisa mökki, josta löytyi kaikki tarpeelline. Hyvä ja rauhallinen sijainti, sekä loistava palvelu. Jatkoon ehdottomasti!
Hienoa, että mökki toimi ja vastasi odotuksia. Kiitos palautteesta.- AuroraCottage
Heidi03.01.2021
Upea lapin tunnelma mökissä, keskeisellä sijainnilla, mutta samaan aikaan rauhallinen. Hyvin mahtui 8 henkilöä majoittumaan. Mökin pohjapiirrustus kuvissa olisi hyvä.
Hienoa, että olette nauttineet Rubiinin tunnelmasta. Mökistä otetaan uudet kuvat pian, jonka yhteydessä pohjapiirrustus voidaan lisätä. - AuroraCottage
Kommentare: 1-10  11-12  

AuroraCottage Oy

  

BUCHUNGSANFRAGEN

info@auroracottage.com
call +358 41 3188 683
Mo - Fr 10-17
Sa 10-13

KUNDENDIENST

Angelegenheiten im Zusammenhang mit Wartung oder Reinigung werden in erster Linie von der Wartungs- oder Reinigungsfirma der Ferienvilla erledigt, deren Kontaktdaten Sie der Gästemappe entnehmen können. Wenn das Problem auf diese Weise nicht gelöst werden kann, können Sie uns jederzeit unter info@auroracottage.com oder telefonisch unter +358 41 3188 683 erreichen.