• Planyo online booking system

Tupuli

(0 arvostelua)

Henkilömäärä 13 Makuuhuoneita 5

Hintaan sisältyy: Loppusiivous,Polttopuut,Auton lämmitystolppa

Viihtyisä ja toimiva vuonna 2005 rakennettu upea hirsirakenteinen mökki viidellä makuuhuoneella ja kolmella varavuoteella. Jokaisessa makuuhuoneessa on kaksi erillistä vuodetta, jotka voi yhdistää halutessaan. Tupulin 201 m²:iin majoittuu isompikin porukka ja sen vuoksi kohde sopii hyvin myös yritysporukoille tai vaikkapa muutamalle lapsiperheelle. Myös eläinystävät ovat tervetulleita alakertaan. Sijainti on loistava niin hiihtäjille kuin laskijoillekin – valaistu latu 50 m päässä ja rinteiltä pääsee suksilla suoraan oman mökin pihalle! Päättyvän tien päässä voit nauttia omasta rauhasta metsän siimeksessä.

Mökin varustelutaso on laadukas. Kodikkaassa ja tilavassa tupakeittiössä valmistat ruoat helposti isollekin porukalle. Näyttävälle saunaosastolle mahtuu samanaikaisesti 8-10 saunojaa. Suihkuja on kolme alakerrassa, yläkerrassa yksi. Ulkoa löydät lämpimän suksienhoitohuoneen, josta löytyy hiihtäjälle tarpeelliset voitelutelineet ja -rauta. Tupuli on varustettu Wifi-yhteydellä. Mökin sisustusta on uusittu kuvien ottohetken jälkeen.

Koe Ylläs ja Lapin luonto aidoimmillaan! Kesällä pääset vaeltamaan, pyöräilemään ja kalastamaan Lapin ainutlaatuisiin maisemiin. Syksyn ruska-aikana ainutlaatuinen luonto ja hyvät retkeilypolut hemmottelevat retkeilijää. Maastopyöräilyrata rinteillä tarjoaa vauhtia etsivälle lomalaiselle elämyksiä. Talvella tietenkin laskettelua, hiihtoa, lumikenkäilyä, moottorikelkkailua... mitä tahansa haluatkin harrastaa, se onnistuu Ylläksellä.

Etäisyydet
Ladulle: 0,15 km, Kelkkareitille: 0,4 km, Rinteille: 0,3 km, Naapuriin: 0,1 km, Ravintola: 0,75 km, Alko: 15 km, Kauppa: 2 km, Kylpylä 0,75 km, Bussipysäkki: 0,3 km, Lentokenttä: 38 km, Rautatieasema: 37 km, Helsinki: 961 km, Rovaniemi: 176 km, Oulu: 355 km, Kuopio: 640 km, Vaasa: 673 km, Jyväskylä: 695 km

Varustelu
Astianpesukone,Jääkaappi,Pakastin,Mikro,Pyykinpesukone,Kuivauskaappi,Sähkösauna,Suihku x 4,WC 3kpl,Takka,TV 3 kpl,Hiustenkuivaaja,DVD-soitin,Matkasänky,Syöttötuoli,Ilmainen Wi-Fi

Rakennettu
2005
Pinta-ala
201 m2
Osoite
Puolukkakatu 11, 95980, Ylläsjärvi
Sijainti
Ylläs
Lemmikit
Sallittu

Tarkista hinta

Tee varaus Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

[email protected]
+358 45 787 416 02
AuroraCottage Oy
Y-tunnus: 2939328-2

 

Checkout - Oma maksutapa kaikille