Planyo online booking system

Tupuli

Upea vuonna 2005 rakennettu hirsirakenteinen mökki viidellä makuuhuoneella. Tupulin 197 m²:iin majoittuu isompikin porukka ja sen vuoksi kohde sopii hyvin myös yritystapahtumiin. Sijainti on todella hyvä – ladut lähtevät mökin vierestä ja hiihtohisseille on vain 300 metriä! Vaikka kaikki tarpeellinen (kylpylä, yökerho, ravintolat ym) löytyy lähietäisyydeltä, saa mökillä kuitenkin nauttia omasta rauhasta.

Mökin varustelutaso on todella laadukas. Kodikkaassa tupakeittiössä valmistat ruoan kuin ruoan helposti isollekin porukalle. Useiden makuuhuoneiden lisäksi (alakerrassa 2, yläkerrassa 3), löytyy yläkerrasta kaksi varavuodetta ja vuodesohva yhdelle. Jokaisessa makuuhuoneessa on kaksi erillistä vuodetta, jotka voi yhdistää halutessaan. Näyttävä saunaosasto on todellinen helmi. Tilavaan sähkölämmitteiseen saunaan mahtuu 8-10 hlöä, suihkuja on kolme. Talosta löytyy myös kolme erillistä WC:tä. Ulkoa löydät lisäksi lämpimän suksienhoitohuoneen, josta löytyy hiihtäjälle tarpeelliset voitelutelineet ja -rauta. Polttopuut, auton lämmitystolppa sisältyvät hintaan. Loppusiivous sisältyy hintaan viikon kestävissä vuokrauksissa.

Suomen laajin latuverkosto lähtee 50 metrin päässä mökistä. Kesällä pääset vaeltamaan, metsästämään ja kalastamaan Lapin ainutlaatuisiin maisemiin. Syksyn ruska-aikana ainutlaatuinen luonto ja hyvät retkeilypolut hemmottelevat retkeilijää. Kesällä maastopyöräilyrata rinteillä tarjoaa vauhtia etsivälle lomalaiselle elämyksiä.

Varustelu:
Astianpesukone, Jääkaappi, Kuivauskaappi, Lemmikkieläimet sallittu, Pakastin, Pyykinpesukone, Sauna, Sisä-WC (3kpl) , Suihku, Sähkö, Sähkösauna, Takka, Televisio, Vesijohto, Hiustenkuivaaja, Mikro

Etäisyydet:
Kauppa: 2 km, Kylpylä 0,8 km, Bussipysäkki: 0,3 km, Lentokenttä: 38 km, Rautatieasema: 37 km, Naapuriin: 0,1 km, Ravintola : 0,5 km, Ladulle ja kelkkareitille: 0,3 km, Rinteille: 0,3 km, Alko: 15 km, Helsinki: 961 km, Rovaniemi: 176 km, Oulu: 355 km, Kuopio: 640 km, Vaasa: 673 km, Jyväskylä: 695 km

Sijainti
Ylläs
Osoite
Puolukkakatu 11, 95980, Ylläsjärvi
Henkilömäärä
13
Makuuhuoneita
5
Huoneita
5
Rakennettu
2005
Pinta-ala
197 m2
Lemmikit
Sallittu

Tarkista hinta

Tee varaus Ota yhteyttä

Paremmat mökit.
Parempi palvelu.
Elämäsi loma.

OTA YHTEYTTÄ

[email protected]

+358 45 787 416 02

AuroraCottage Oy

Y-tunnus: 2939328-2

Checkout - Oma maksutapa kaikille