Näin saavut Lappiin

Perille pääset niin junalla, bussilla, lentäen kuin autollakin

 

 

Lentäen

Kittilän lentoasemalta on Ylläsjärvelle 30 minuutin ajomatka ja Äkäslompoloon 40 minuutin. Lentokentältä lähtee lentojen yhteydessä linja-autoja Ylläkselle. Bussi lähtee matkatavaroiden luovutuksen jälkeen. Tarkista linja-autojen aikataulut täältä. Myös takseja on kentällä jonossa. Jos tunnet tarvitsevasi autoa, niin lentokentällä toimii myös autovuokraamoja.

Junalla

Junaliput varaat kätevimmin VR:n sivuilta. Juna-asema sijaitsee Kolarin keskustassa. Asemalta on 40 kilometrin matka Äkäslompoloon, Ylläsjärvelle 35 kilometriä. Junalta lähtee junabussi Ylläsjärvelle ja Äkäslompoloon jokaisen junan yhteydessä. Lisäksi juna-asemalla on  takseja jonottamassa junan saapuessa.

Bussilla

Bussilla matkustat mukavasti Ylläkselle läheltä ja kaukaa. Matkahuollon kotisivuilta pääset selaamaan aikatauluja ja voit ostaa liput matkallesi. Myös OnniBus liikennöi Ylläkselle uudella reitillään.

Autolla

Autolla pääsee luonnollisesti molempiin tunturikyliin. Etelästä päin tullessa Ylläkselle aja tietä 21/E8 ja käänny 10 km Kolarin jälkeen tielle nro 940 Äkäslompoloon. Toinen vaihtoehto on Rovaniemeltä Kittilään tietä nro 79. Kittilän keskustan jälkeen kääntyy vasemmalle tie nro 939 Ylläsjärvi. Ylläsjärven kautta pääset Maisematietä pitkin kätevästi Äkäslompoloon.

Lapin ihmeet odottavat

Ota aikaa itsellesi ja varaa mökki Ylläkseltä Suomen mahtavimpien luontokohteiden ääreltä.

Ota yhteyttä

info@auroracottage.com
+358 45 787 416 02
AuroraCottage Oy
Y-tunnus: 2939328-2

Checkout - Oma maksutapa kaikille