Leville vai Ylläkselle?

Molemmista löydät Lapin taikaa

 

 

Sekä Levi että Ylläs ovat helposti saavutettavissa niin lentäen, bussilla, junalla kuin autolla. Itse kummassakin paikassa asuneena voin suositella molempia kohteita lämpimästi. Eniten paikan valinnassa ratkaisee se, mitä olet hakemassa lomaltasi. Ylläksen kolme tärkeintä asiaa on lappilainen tunturifiilis, maailman paras latuverkosto ja todella monipuoliset rinteet. Levin etuna mainitsisin monipuolisuuden, kansainvälisyyden ja ohjelmatarjonnan. Molemmista kohteista löydät puhdasta Lapin luontoa parhaimmillaan.

Seitsemän tunturin Ylläs

Ylläs tarjoaa kaunista luontoa ja aidon lappilaisen kyläyhteisön. Alueella voi unohtaa arjen kiireen ja keskittyä nauttimaan seitsemän tunturin luonnonkauniista maisemista ja konstailemattomasta tunturitunnelmasta. Ylläkseltä löytyy kaksi kylää molemmin puolin tunturia – Äkäslompolo ja Ylläsjärvi. Yhdellä hiihtopassilla pääset laskemaan kaikkia tunturin rinteitä. Äkäslompolon puolella löytyy laaja valikoima ravintoloita ja Lapin suurin kyläkauppa Jounin Kauppa. Kelkkasafarit, kaupat, ravintolat ja baarit ovat keskittyneet samalle alueelle, jossa on helppo kulkea myös jalkaisin. Ylläsjärven puolelta löydät huippurinteet gondolihisseineen, laajan valikoiman baareja sekä rinnehotelleja ja -ravintoloita.

Ylläksellä on maamme laajin latuverkosto ja latujen ylläpito on huippuluokkaa. On jopa esitetty väitteitä, että Ylläs olisi maailman paras maastohiihtokeskus. Rinteiden ja latujen ohella Ylläksellä on panostettu aktiviteetteihin ja ohjelmapalvelutarjonta on monipuolista. Moottoriurheilusta pitäville löytyy 300 kilometriä kelkkareittejä, rauhallisemmasta liikunnasta ja eläimistä pitäville husky- ja porosafareita, islanninhevosella ratsastusta ja karaistumiseen avantouintia. Hauskanpito osataan Ylläkselläkin, mutta monet valitsevat seitsemän tunturin maisemat ennemmin kuin liiallisen vauhdinpidon. Ylläksen urheilullisuus ja perinteet vetävät laskijoita puoleensa vuodesta toiseen.

Suomen suurin ympärivuotinen matkailukeskus Levi

Tunturi-Lapissa sijaitseva Levi on Suomen suurimpia ja kansainvälisimpiä laskettelukeskuksia. Upeiden tunturimaisemien ihailu kuuluu asiaan, mutta samalla voi tehdä valintoja eri rinnevaihtoehtojen välillä. Kevättä kohden aurinkoiset rinteet vetävät eniten puoleensa ja keskitalvella voi etsiä suojaisia rinteitä, joihin pakkanen ja viima eivät pääse. Alppihiihdon maailmancupin pujottelun aloituspaikkana mainetta niittänyt Levi on saavuttanut vankkumattoman suosion niin urheilijoiden kuin kansainvälisten toimijoidenkin keskuudessa. Kaamos, pakkaset, porot ja Lapin lumo yhdistettynä hyviin järjestelyihin ovat taanneet maailmancupin statuksen moneksi vuodeksi eteenpäin. Tapahtuma vetää hyvin yleisöä paikalle ja tv:n välityksellä viikonlopun kisoja seurataan laajalti. Hauskanpitopaikkoja on tarjolla runsaasti ja jokainen löytää itselleen sopivan vauhdin. Parhaimmillaan tanssitaan monoilla pöydillä, mutta myös rauhallisempia vaihtoehtoja on tarjolla.

Onnistuneen loman avaimet

Onnistuneen loman ja matkan tae on mukava majapaikka; sellainen, joka vastaa asiakkaan toiveita. Meiltä löydät mieleen jäävän loman avaimet. Tunnemme kaikki kohteemme ja siksi voimme suositella niitä asiakkaillemme. Moni on löytänyt kauttamme majapaikan, johon palaa perheineen yhä uudestaan.

Haluatko lomailemaan lähelle palveluita vai haetko Leviltä ja Ylläkseltä luonnonrauhaa ja hiljaisuutta? Varausohjelmamme ohjaa sinut toivomaasi kohteeseen. Valitse ja varaa sopiva majapaikka helposti ja luotettavasti tai laita meille kyselyä, jos kaipaat lisätietoa. Autamme sinua mielellämme, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Saat tiedot ja tarjouksen toivomastasi kohteesta mahdollisimman nopeasti.

Lapin ihmeet odottavat

Ota aikaa itsellesi ja varaa loma-asunto Lapista Suomen mahtavimpien luontokohteiden ääreltä.

Ota yhteyttä

[email protected]
+358 45 787 416 02
AuroraCottage Oy
Y-tunnus: 2939328-2

Checkout - Oma maksutapa kaikille