fbpx
Planyo online booking system

Tupuli

Ylläs Ylläsjärvi   4.3 (15 reviews)
14   11 + 3

Included: Final cleaning, Firewood

A beautiful log cabin built in 2005 with 5 bedrooms. Tupuli’s 201 m² accommodates big groups and is therefore suitable for business purposes as well as families with kids. The location is perfect – ski tracks just around the corner, only 300 meters to the ski lifts. Even though you have all you need (spa, restaurants, night clubs etc.) nearby you can still enjoy the silence and peace as this cabin is located at the end of the road.

This cottage has superb facilities. In the cozy kitchen it is a pleasure to prepare meals for bigger groups. In addition to the bedrooms (two downstairs, three upstairs) there are two extra beds and a sofa-bed for one. Each bedroom has two single beds that can be attached to each other if needed. The spacious electric sauna fits 8-10 persons, and the 3 showers make sure there is room for everyone. In addition, there is a bathroom and a toilet upstairs. Outside there is a storage room for skis with all necessary equipment for ski maintenance. Wallbox Pulsar Plus Type 2 charging station for electric cars, 11 KW. Usage fee €50/booking (see Extras after entering personal information).

Ylläs is a perfect place to enjoy the real Lapland experience. The nature surrounds you everywhere and provides many ways to enjoy it. During summer you can go trekking, hunting or fishing, or grab a fat bike and just explore. In autumn, hiking is the best way to enjoy the fall colors. On the other hand, you could just sit back and listen to the surrounding silence.

Living area: 201 m²
Built: 2005

Amenities

Dishwasher, Fridge, Freezer, Coffeemaker, Electric kettle, Toaster, Stove/Oven, Microwave, Washing machine, Drying cabinet, Electric sauna, Shower x 4, Fireplace, Smart TV x 2, Hair dryer, Music player, Bluetooth speaker, Travel cot, Highchair 2 kpl, Potty, Baby bathtub, Free WiFi, Air-source heat pump, Grill, Car heating

EV charging: 50 €
Wifi

Distances

Grocery: 3,6 km, Restaurant: 0,5 km, Cross-country ski trails: 0,2 km, Ski resort: 0,3, Ski Bus: 0,3, Snowmobile tracks: 0,4 km, Airport: 38 km, Railway station: 37 km, Neighbours: 0,2 km, Spa: 0,5 km, Helsinki: 960 km, Rovaniemi: 164 km
Check-in: 16:00
Check-out: 10:00
Pets: Allowed

Outside the high season, arrival and departure times can be flexible. Read more


Check availability

Location

Puolukkakatu 11, 95980, Ylläsjärvi

Reviews

Tupuli
(15 reviews)
Comments: 1-10  11-15  
Sonja04.04.2022
Kiva mökki erinomaisella sijainnilla! Tilaa oli isolle porukalle ja mainitsemisen arvoinen viihtyvyyttä lisäävä tekijä oli valtava kodinhoitohuone, jossa saattoi koko porukan ulkoiluvarusteet kuivattaa. Oli jo toinen kerta ja kolmas vierailu vireillä, kiitos!
Kiitos taas vierailusta ja tervetuloa uudelleen! -AuroraCottage
Jaana05.02.2022
Ehdottomasti ykkönen käymistämme mökeistä kaikilla osa- alueilla niin sisä- kuin ulkopuitteiltaankin. Rauhallinen sijainti lähellä kaikkia.
Kiitos mahtavasta palautteesta ja tervetuloa uudelleen! -AuroraCottage
Henri25.01.2022
Mökki oli tiloiltaan ja pohjaratkaisultaan hyvä, mutta sauna ja kylpyhuone vaativat täyden remontin. Lauteet olivat vääntyneet melkeen joka reunasta ja katto roikkui. Alakerran wc:stä vuosi katosta vettä saunomisen jälkeen! Keittiön astianpesukoneen ovi hankasi sokkelilistaan mikä oli myös irti. Koko mökki kaipaa kipeästi pintaremonttia!!
Kiitos palautteesta. WC:n katosta (jos saunotaan pitkään) tippuvat vesipisarat johtuvat rikkotuneesta IV putkesta. Putkea ei voi vaihtaa kesken kauden eikä se haittaa olennaisesti mökkeilyä. Vialle on varattu toukokuussa korjaus aika ja samassa yhteydessä myös vaihdamme saunan lauteet ja katon uusiin. Astianpesukoneen sokkeli tarkistettu ja kunnossa on. -AuroraCottage
Kirsi30.12.2021
AIvan super loistava huvila. Kaikki oli täydellistä. Ainoa miinus oli se luovutusaika > toisaalta ymmärrän, mutta se viimonen päivä on semmosta odottelua kun juna lähtee vsata illalla > eri asia olisi jos ajaisi koko matkan kotio....Mutta siis hei, oli ihan super mahtava joulunviettopaikka. Kiitos.
Hei, kiitos paljon palautteesta, mukava kuulla positiivista palautetta! Tervetuloa uudelleen! -AuroraCottage
Jukka27.09.2021
Tilava mökki kuudelle aikuiselle, taaperolle ja vauvalle. Erinomainen sijainti ja hyvä varustelu. Ikä näkyy pienissä yksityiskohdissa. Saunan lämmitys vaatii säätöä eli termostaatti isolle, jos haluaa kunnon löylyt. Jos säätää 85 asteeseen, saa vain 60 astetta.
Kiitos ja tervetuloa uudelleen! Kiuas on aivan uusi, katsomme asetukset kuntoon.- AuroraCottage
Milla30.07.2021
Laadukas mökki todella hyvällä sijainnilla. Toimivan pohjaratkaisun ansiosta kaksikin lapsiperhettä mahtui oleilemaan ja ruokailemaan oikein mukavasti. Mökki oli siisti ja kaikki tarvittava löytyi, päästiin jopa grillailemaan. Sauna oli isolle porukalle sopivan kokoinen ja helleyöt kruunasi ilmalämpöpumpun suoma viileys. Voin suositella ja nähtyämme vielä lämmitetyn suksienhuoltotilan taidamme itsekin laittaa uuden varauksen hiihtolomalle 🙂
Kiitos teille kattavasta palautteesta ja tervetuloa uudelleen! - AuroraCottage
Ann-Marie26.07.2021
Mökki oli siisti. Yhteiset tilat olivat hyvät, käytännölliset ja riittävän suuret 10 ihmiselle ja 2 koiralle. Ilmanvaihto oli hyvä ja riittoisa näin isolle porukalle. Astioita oli riittävästi ruuan valmistukseen ja ateriointiin. Sopivan kokoiset makuuhuoneet. Saunassa oli lempeät löylyt ja pesutilat olivat tilavat. Voimme suositella.
Sängyissä, peitossa ja tyynyissä olisi päivittämisen varaa.

Hinta-laatusuhde oli kohdillaan.

Sijainti oli hyvä.
Kiitokset palautteesta ja tervetuloa uudelleen ihastelemaan Yllästä! Vaihdamme peittoja ja tyynyjä mökkiin kesän aikana. - AuroraCottage
Juha19.04.2021
Mökki oli kokonaisuutena hyvä, yhteiset tilat oikein tilavat. Mökin varustelu hyvä, kaikkilöytyi mitä tarvitsi. Miinuksena sauna/ kiuas. Saunassa ei saanut kunnon löylyjä (lämpötila ei noussut kuin +45 asteeseen). Samanlaisella kiukaalla varustettussa toisessa mökissä sai kunnon löylyt ja se lämpeni kuumemmaksi, samoin saunan lauteet olivat limaisen tuntuiset (likaiset), saattaa johtua kiukaan ongelmista?
Kiitos viestistäsi ja mukavaa että olette viihtyneet, ensi vuoteen! Kiuas vaihdettu uuteen ja tehokkaampaan. -AuroraCottage
Carita12.03.2021
Aivan mahtava mökki! Ja sijaintikin mitä parhain. Jos jotain voisi parantaa, niin paistinpannuja voisi päivittää, ja jotkut makuuhuoneet olivat hieman viileitä, vaikka yritimme nostaa lämpötilaa. Mutta suosittelen!
Kiitos ja mukavaa, että mökki toimi ja vastasi odotuksia. Paistinpannut uusitaan seuraavalla vaihdolla. Kaikesta päätellen teillä on ollut ihana loma, tervetuloa uudelleen! - AuroraCottage
Taneli07.02.2021
Olimme Tupulissa viettämässä erinomaisen mukavan viikon koko perheen voimin. Tupuli mökissä on todella hyvin tilaa muutamalle pariskunnalle ja omat makuuhuoneet tuovat rauhaa. Yhteiset tilat sekä hyvin varusteltu keittiö tekivät illanvietoista mukavat.

Iso suositus Tupulille ja Aurora mökeille 🙂
Hienoa, että lomanne perheenne kanssa on ollut onnistunut! Hyvää talven jatkoa! - AuroraCottage
Comments: 1-10  11-15  

Contact us

info@auroracottage.com

+358 41 3188 683

AuroraCottage Oy

Checkout - Oma maksutapa kaikille